KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Fka'dan bilgilendirme toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli) bölgesinde, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla hazırlanan 'Ekonomik Gelişme' ve 'Tarımda Model İşletmeler' Mali destek programları için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fka`dan bilgilendirme toplantısı
13 ARALIK 2011 SALI 00:30
0
2093
0
AA aa

İl Kültür Merkezi'nde yapılan bilgilendirme toplantısına Vali M.Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcısı Abdülaziz Aydın, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Bozan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kıyas, kurum amirleri ve girişimciler katıldı.

Potansiyel başvuru sahiplerine yönelik olarak bilgilendirme toplantısında konuşan Altınyuva, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'de faaliyet gösteren KOBİ'ler, tarımsal üretici birlikleri ve kooperatiflerin, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla, "Ekonomik Gelişme" ve "Tarımda Model İşletmeler" Mali Destek Programları teklif çağrısı dönemini 30 Kasım itibariyle başlattıklarını söyledi.

Proje teklif çağrısı kapsamında 8 milyon 700 bin lira bütçeli "Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı" ve 6 milyon lira bütçeli "Tarımda Model İşletmeler Mali Destek Programı" aracılığıyla bölgeye yaklaşık 15 milyon lira kaynak aktarılacağını belirten Altınyuva, başvuru sahiplerinin asgari yüzde 50 eş finansmanı ile bölgeye yaklaşık 30 milyon liralık yatırımın gerçekleşmesinin öngörüldüğünü vurguladı.

Altınyuva, ilgili programların son başvuru tarihinin 30 Ocak 2012 olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından, Fırat Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram ve Program Yönetim Birimi uzmanlarından Sinem Güravşar Gökçe, katılımcılara programlarla ilgili bilgiler verdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın