KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Fka'dan bilgilendirme toplantısı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 (Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli) bölgesinde, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla hazırlanan 'Ekonomik Gelişme' ve 'Tarımda Model İşletmeler' Mali destek programları için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fka`dan bilgilendirme toplantısı
13 ARALIK 2011 SALI 00:30
0
1513
0
AA aa

İl Kültür Merkezi'nde yapılan bilgilendirme toplantısına Vali M.Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay, Vali Yardımcısı Abdülaziz Aydın, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Bozan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kıyas, kurum amirleri ve girişimciler katıldı.

Potansiyel başvuru sahiplerine yönelik olarak bilgilendirme toplantısında konuşan Altınyuva, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli'de faaliyet gösteren KOBİ'ler, tarımsal üretici birlikleri ve kooperatiflerin, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla, "Ekonomik Gelişme" ve "Tarımda Model İşletmeler" Mali Destek Programları teklif çağrısı dönemini 30 Kasım itibariyle başlattıklarını söyledi.

Proje teklif çağrısı kapsamında 8 milyon 700 bin lira bütçeli "Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı" ve 6 milyon lira bütçeli "Tarımda Model İşletmeler Mali Destek Programı" aracılığıyla bölgeye yaklaşık 15 milyon lira kaynak aktarılacağını belirten Altınyuva, başvuru sahiplerinin asgari yüzde 50 eş finansmanı ile bölgeye yaklaşık 30 milyon liralık yatırımın gerçekleşmesinin öngörüldüğünü vurguladı.

Altınyuva, ilgili programların son başvuru tarihinin 30 Ocak 2012 olduğunu dile getirdi. Konuşmaların ardından, Fırat Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Serdar Bayram ve Program Yönetim Birimi uzmanlarından Sinem Güravşar Gökçe, katılımcılara programlarla ilgili bilgiler verdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın