KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Fka'nın mali destek programı başvuruları başladı

Fırat Kalkınma Ajansı'nın mali destek programı başvuruları başladı. Turizm ve sanayinin gelişmesi konusunda Bingöl'deki kurumlara büyük işler düşüyor. Bingöl'deki turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve sanayisinin geliştirilmesi için bir fırsat olan bu program ile proje yapan kurumlara 1 milyon 750 bin TL'ye kadar hibe desteği veriliyor. Bu konuda kurumların yapması gereken tek şey, tutarlı projeler hazırlamak olacak.

Fka`nın mali destek programı başvuruları başladı
04 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 08:57
0
1681
0
AA aa

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreterliği'nden yapılan duyuruda, “TRB1 Bölgesi Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projelerine destek vermek amacıyla teklif çağrısı yöntemiyle 29 Haziran 2011 tarihi itibariyle “2011 Yılı Turizm ve Sanayi Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı” başlatılmıştır” denildi.

Programın amacının TRB1 bölgesinde, turizm ve sanayi sektörünün gelişimine etkin biçimde katkı sağlayacak altyapı yatırımlarının gerçekleştirilmesini sağlamak olduğu belirtilen açıklamada, turizm potansiyeline sahip alanlarda altyapının geliştirilmesi, turizmin çeşitlendirilmesine yönelik altyapının iyileştirilmesi, OSB ve KSS altyapılarının iyileştirilmesi, gıda sanayisine yönelik modern tarımsal ürün toplama, depolama, akreditasyon ve Ar-Ge altyapılarının kurulması projelerine öncelik verileceği kaydedildi.
Programa valilikler, belediyeler, kaymakamlıklar, il özel idareleri, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, üniversiteler, bölge ve il müdürlükleri, ticaret ve sanayi odaları, ticaret borsalarının başvuruda bulunabileceği ifade edilen açıklamada, şöyle devam edildi:“Program kapsamında desteklenecek projeler için tahsis edilen toplam yıllık ödenek tavanı 7.000.000 TL'dir. Her bir başvuru için verilecek toplam destek miktarı asgari 150.000 TL, azami 1.750.000 TL olabilecektir. Program kapsamında her bir proje bütçesinin en az %25'i, en fazla ise %75'i hibe olarak desteklenebilecektir. Azami proje uygulama süresi 24 aydır.”
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın