KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Haziran 2025 Pazar
°C

Fotoğrafçılara yönelik toplantı yapılacak

Yeni Pasaport sistemine göre ICAO (uluslar arası sivil havacılık örgütü) standartlarında biyometrik fotoğraf çekimi ile ilgili fotoğrafçılara yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Fotoğrafçılara yönelik toplantı yapılacak
22 HAZİRAN 2010 SALI 08:58
0
1684
0
AA aa
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği'nde yapılan açıklamaya göre, Yeni Pasaport sistemine göre ICAO (uluslar arası sivil havacılık örgütü) standartlarında biyometrik fotoğraf çekimi ile ilgili fotoğrafçılara yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.
Yeni tip e-pasaport giriş çalışmalarına 1 Haziran 2010 tarihi itibariyle başlandığını ancak sistemin uygulanmaya alındığı tarihten itibaren yapılan müracaatlarda en çok ICAO (uluslar arası sivil havacılık örgütü) standartlarında biyometrik fotoğraflar konusunda sıkıntılar yaşandığı belirtilen açıklamada, vatandaşların müracaatları esnasında sunulan fotoğrafların tanzim aşamasında sıkıntılar yarattığından işlemlerin uzaması nedeniyle vatandaşların mağdur oldukları kaydedildi.

Yeni tip pasaport tanzim sisteminde sıkıntıların yaşanmaması için 24 Haziran 2010 tarihinde saat 16.00 ‘da Bingöl Polis evinde ICAO (uluslar arası sivil havacılık örgütü) standartlarında biyometrik fotoğraf çekimi ile ilgili fotoğrafçılara yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirilerek, toplantıya Bingöl'de bulunan tüm fotoğrafçıların katılacağı ifade edildi.

 

 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın