KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Futbol Hakemleri Yeni Sezonu Açtı

Bingöl İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bingöl Şubesi 2021-2022 futbol sezonunu açtı.

Futbol Hakemleri Yeni Sezonu Açtı
08 KASIM 2021 PAZARTESİ 15:05
1
1886
0
AA aa

Bingöl Şehir Stadyumu'nda yapılan yeni sezon açılışına, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, TFFHGD Bingöl Şube Başkanı Sezgin Altun, İl Hakem Kurulu Başkanı Mithat Ercan, Süper Lig eski hakemi Metin Karaaslan, gözlemciler ve hakemler katıldı.

Pandemi nedeniyle her alanda olduğu gibi spor camiasının da oldukça zor günler geçirdiğini, bu zorlu sürece rağmen Bingöl hakemleri olarak göreve hazır olduklarını, 3'ü klasman olmak üzere 10 gözlemci, 8 klasman, 30 il ve 15 aday hakem ile sezona başlayacaklarını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Mithat Ercan, hakemlere antrenman kıyafeti desteğinde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a, sürekli olarak futbol hakemlerinin yanında yer alan Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'na teşekkür etti.

Hakemlerin futbol müsabakalarındaki rollerinin çok önemli olduğuna dikkati çeken Gençlik ve Spor İl Müdürü Danayiyen; “Emekler, hayaller, umutlar, dökülen terler bir hakemin düdüğüne bağlı olmamalı. Hakemlerimiz olması gereken ne ise düdüğü öyle çalmalı diye düşünüyorum. İnşallah bu sezon öyle olacak, hepimizin sağlıklı, sıhhatli yaşayacağı bir sezon olur” dedi.

Amatör kulüplerin yeniden sahalara çıkacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu aktaran Alimoğlu, şunları kaydetti:

“Uzun bir salgın süreci nedeniyle amatör maçlardan yoksun kaldık. 06.11.2021 Cumartesi günü amatör maçlarımız da başlayacak. Amatör müsabakalarda görev yapan hakem ve gözlemci kardeşlerimiz de bu sürecin içinde yer alacaklar. 2021-2022 futbol sezonunda tüm teknik heyete, antrenörlerimize, futbolcu kardeşlerime, idarecilerimize bunun yanında hakem ve gözlemci kardeşlerimize başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Sezgin Altun, yeni sezonun yeni umutlar ve yeni hedefleri de beraberinde getirdiğini, TFFHGD Bingöl Şubesi olarak Bingöl hakemliğinin yeni hedef ve yeni başarılara erişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da hakem ve gözlemcilerin en büyük destekçisi olacaklarını ifade etti.

Süper Lig eski hakemi Metin Karaaslan, özveri isteyen bir görev icra eden hakemlerin sahada adalet dağıtıcı olduklarını belirterek, yeni futbol sezonunda herkese başarılar diledi.

Açılış programı katılımcıların katıldığı toplu yemek yeme etkinliğinden sonra sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın