KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Aralık 2025 Salı
°C

Futbolculara moral kahvaltısı

Stres dolu haftalar geçirdiklerini ve ligin her geçen gün zor bir maratona dönüştüğünü aktaran Karaarslan, bu kahvaltının moral açısından iyi geldiğini, futbolcuların yalnız olmadıklarının hissettirildiğini söyledi.

Futbolculara moral kahvaltısı
12 KASIM 2012 PAZARTESİ 08:54
0
2658
0
AA aa

Şato Cafe ve Restaurant, ligin 11. haftasında Dardanelspor maçı öncesi B.Bingölspor kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları kahvaltıda buluşturdu.

B.Bingölspor'un kendi sahasında Dardanelspor ile karşılaşacağı maçı dönüm maçı olarak gören Bayram ve Oyunlu, bu maç öncesi futbolculara moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade ettiler.

B.Bingölspor'un her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurgulayan Bayram ve Oyunlu: “Şuana kadar iyi bir performans çıkaran takımımızın, bundan sonraki maçlarda da aynı başarıyı sergileyeceğine yürekten inanıyoruz. Bu maçta elde edilecek 3 puanın Bingöl halkına armağan edilmesini diliyoruz” dediler.

Kahvaltı programına ilişkin görüşleri alınan B.Bingölspor Başkan Yardımcısı Metin Karaarslan, duyarlılıklarından ötürü işletmecilere teşekkür etti. Stres dolu haftalar geçirdiklerini ve ligin her geçen gün zor bir maratona dönüştüğünü aktaran Karaarslan, bu kahvaltının moral açısından iyi geldiğini, futbolcuların yalnız olmadıklarının hissettirildiğini söyledi.

Her fırsatta yanlarında olan ve manevi desteklerini sunan Bayram ve Oyunlu'ya teşekkür eden Karaarslan, Dardenelspor maçından 3 puanla ayrılıp ligdeki çıkışı sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.12.2025
10:10
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
TBMM'ye sunulan torba yasa tasarısıyla cep telefonu aboneliğinde köklü değişikliklere gidiliyor. Buna göre, suçla mücadele amacıyla aboneliklerde elektronik ve biyometrik kimlik doğrulaması zorunlu hale gelecek. Ayrıca, aktif olmayan ve sahibinin hayatta olduğu teyit edilemeyen mobil hatlar 3 ay içinde otomatik olarak kapatılacak; yabancılara ise özel numara serileri tahsis edilecek.
29.11.2025
19:09
Bingöl Engelliler Platformu`ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
Bingöl Engelliler Platformu'ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
'Engelliler yalnızca bir günde değil, her gün hatırlanmalı' diyen Korkutata, Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, erişilebilirlik ve eşitlik konusunda kalıcı adımlar atılması için önemli bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti.
29.11.2025
18:56
Hatısaru: `Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!`
Hatısaru: 'Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!'
'Adaleti ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek için sorumluluk almaya hazırız' diyen Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru; 'Bingöl halkı seçimi bekliyor! Bu milletin derdiyle dertlenen kadrolar iktidara taliptir' dedi.
29.11.2025
18:42
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Emniyet yetkilileri, Bingöl'de kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
29.11.2025
18:26
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
Kadrosundaki açığı yeni transferlerle kapatmaya çalışan lider 12 Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatıp en yakın takipçisi Niğde Belediyespor ile puan farkını 9'a çıkararak şampiyonluk ateşini yeniden harladı.
28.11.2025
13:27
Karaarslan`dan Çözüm Mesajı:
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın