KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Galatasaray da kılıçları çekti!

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın ardından Galatasaray tarafından da Federasyona sert eleştiriler geldi.

Galatasaray da kılıçları çekti!
09 MART 2011 ÇARŞAMBA 09:24
0
2611
0
AA aa


.Galatasaray 2. Başkanı Işın Çelebi gelinen noktada sorumlunun Türkiye Futbol Federasyonu olduğunu söyledi.

Merkez Hakem Kurulu ve Futbol Federasyonu'na ateş püsküren Işın Çelebi, “Galatasaray 25 milyon taraftarı ile birlik beraberlik içerisinde. Ancak bu sene futbolda elde ettiğimiz sonuçlarla herkes çok üzülüyor. Ancak sadece Galatasaray değil Türk futbolu geriliyor. Bunun nedeni de Türkiye Futbol Federasyonu'dur. Alınan 10 yabancı oyuncu kuralı, futbolumuzu menajerlere dayalı bir sistem haline getirmiştir. Bununla birlikte artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Bunu Gençlerbirliği – Fenerbahçe maçında gördük. Bence bu yıl ligdeki gelişmeler, Merkez Hakem Kurulu'nun tutumu ileride çok tartışılacak. Ve bir gün futbol tarihini yazanlar Türkiye'de futbolun neden gerilediğini araştırdığı zaman, burada 10 yabancı futbolcu oynatmanın ne kadar yanlış olduğunu görecekler. Merkez Hakem Kurulu'nun ve hakemlerin tutumunun ne kadar ön yargılı olarak futbolu gerilettiğini görecekler. Milli takımın gerilemesi, Avrupa'da Türk takımlarının felç olması, hep Futbol Federasyon'un yanlış politikalarının sonucu, Hakemlerin önyargılı tutumunun sonucu. Türk futbolunun gerilemesinde Merkez Hakem Kurulu'nun ve Futbol Federasyonu'nun %1500 suçu bulunduğunu düşünüyorum. Ve bunu da her yerde herkesle tartışmaya hazırım. Bu kafayla bu önyargılı tutumla bir yere gidilemez. Dün de bu çuvalın mızrağa sığmadığını gördük" ifadelerini kullandı.

Federasyon ve Merkez Hakem Kurulu'na yönelik sert ifadelerine devam eden Çelebi, “Bu durumun nedeni onlardır ve onları 25 milyon Galatasaray taraftarına şikayet ediyorum” dedi.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın yaptığı açıklamalara destek verip vermediği yönündeki soruya Çelebi, "Ben kimseyi desteklemiyorum bunlar benim şahsi görüşlerim. Dünkü rezalet herkesin gözlerinin önünde. Futbol Federasyonu'nu ve Merkez Hakem Kurulu'nu Galatasaray'ın 25 milyon taraftarına şikayet ediyorum. Onlarla her yerde tartışmaya hazırım. Böyle bir rezalet hiçbir yerde görülmemiş. Milli takımın durumunda da görüyoruz bunu." şeklinde cevap verdi.

"İBRA EDİLECEĞİZ"
Yarın yapılacak olan Divan Kurulu toplantısının her Divan Kurulu toplantısı kadar önemli olduğunu söyleyen Işın Çelebi "Bir fikrim yok. Divan toplantıları kulüp üyelerine hesap verme toplantısı. Her biri ayrı önemli toplantı. Bütün üyelerimize hesap vermek bizim için önemli. Yeni tüzükte zaten bütün bilanço hakkında bilgi vermek zorundayız. Bu yüzden yarınki toplantıyı da önemsiyorum." dedi. İbra edilmemek gibi bir korkusu olmadığını söyleyen Işın Çelebi "Stadı yaptığımız için mi ibra edilmeyeceğiz? Birleşmeyi yaptığımız için mi ibra edilmeyeceğiz? Riva'nın değerini 250 milyon doların üstüne çıkardığımız için mi ibra edilmeyeceğiz? Bilançoları şeffaf ve bağımsız denetimden geçirdiğimiz için mi ibra edilmeyeceğiz? Galatasaray'ı 2012 kriterlerine uygun hala getirmediğimiz için mi ibra edilmeyeceğiz? Ben Galatasaray camiasının bu zor günlerden birlik beraberlik içinde geçeceğimize inanıyorum” yorumunu yaptı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın