KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Galibiyeti unuttuk, beraberlik serisine devam

Ligin ilk iki haftasında galibiyetle taraftarını mutlu eden ancak üçüncü hafta kendi evinde mağlup olunca moral kaybına uğrayan 12Bingölspor, son üç haftayı beraberlikle tamamladı. Şampiyonluk için baskın ruhun bir türlü ortaya çıkmamasından yakınan taraftarlar, bu kadro ve performansla şampiyonluğu uzak ihtimal görüyor.

Galibiyeti unuttuk, beraberlik serisine devam
11 KASIM 2024 PAZARTESİ 01:07
5
2264
1
AA aa

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 6. Haftası 12 Bingölspor, oynadığı 5 müsabakadan 5 galibiyetle ayrılarak 15 puanla grubunda yenilgisiz yoluna devam eden Mardin temsilcisi Kızıltepe 47 Spor'a konuk oldu. Cumartesi günü saat 13:00'te Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Diyarbakır bölgesi hakemi Lütfullah Aslan yönetti.

İLKYARIDA 3 GOL

Grup lideri karşısında karşılaşmaya kontrollü başlayan 12Bingölspor, rakip kaleye geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Rakip Kızıltepe 47 Spor, karşılaşmanın 27. dakikasında gelişen atakta 12Bingölspor filelerini havalandırarak 1-0 öne geçti.

Müsabakanın 35. dakikasında Kızıltepe 47 Spor ceza sahasında yaşanan ikili mücadelede hakem, 12Bingölspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Yeşil beyazlı ekip, başına geçen Özgen'in golüyle 1-1 eşitliği yakaladı ancak sevinç fazla sürmedi. Ev sahibi Kızıltepe 47 Spor, 38. Dakikada geliştirdiği atağı gole çevirerek 2-1 öne geçti ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca, ilk yarı Kızıltepe 47 Spor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

3 GOL DE İKİNCİ YARIDA

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğüyle birlikte sahada hakimiyetini arttıran 12 Bingöl Spor, 57. dakikada Muhammed ve 60. Dakikada Ali ile bulduğu 2 golle skoru 2-3'e taşıdı. Galibiyet için baskısını sürdüren ancak geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca farkı açamayan 12Bingölspor, beraberlik için yoğun bir çaba ortaya koyan Kızıltepe 47 Spor'un 80. Dakikada geliştirdiği atağı önleyemeyince skor 3-3 oldu.

85. dakikada 12Bingölspor ceza sahasında yaşanan ikili mücadelede Kızıltepe 47 Spor futbolcusunun yerde kalması üzerine beklenen penaltı kararı hakemden döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 6 gollü maç, 3-3 berabere tamamlandı.

12 Bingölspor, 3-3'lük beraberliğin ardından puanını 9'a çıkarırken, Kızıltepe 47 Spor 16 puanla ikinci sıraya geriledi.

ÜÇÜNCÜ BERABERLİK TARAFTARI ÜZDÜ

Geçen sezon Yozgat Bozokspor'un lobide etkili olması ve hakemler kararları karşısında çaresiz kalarak şampiyonluğu az farkla kaçıran 12Bingölspor, 2024-2025 sezonu için iddialı bir hazırlık gösterdi ve ligin ilk haftasında Diyarbakır deplasmanında Sur Belediyespor'u 0-1, ikinci haftasında Ağrı deplasmanında Doğubayazıt Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını diri tutmayı başardı.

Ancak üçüncü hafta ligde kendi sahasındaki ilk maçında konuk ettiği Hakkâri Zapspor karşısında 0-1'lik yenilgiyle moral bozukluğu yaşayıp teknik direktörle yollarını ayıran 12Bingölspor, dördüncü haftada deplasmanda Diyarbakırspor'la 0-0 berabere, beşinci hafta konuk ettiği Şırnak Petrolspor'la 0-0 berabere kalarak puan kayıplarını sürdürdü. 6'ıncı haftada deplasmanda Kızıltepe 47 Spor'la 3-3 berabere kalan yeşil beyazlı temsilcimizin şampiyonluk için baskın ruhun bir türlü ortaya çıkmamasından yakınan taraftarlar, bu kadro ve performansla şampiyonluğu uzak ihtimal görüyor.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112357)
11 Kasım 2024 Pazartesi 21:30
Bugün Yozgatta seyir halindeyken eski golcümüz Gökhan Erdöl'ü gördüm. Tesislerden çıkmış çarşıya doğru yürüyordu selam verdim. 2.ligin kıyısından döndüğümüz sezon gözümde canlandı. 12 Bingölspor bir an önce toparlanıp 3.lige çıksın artık.
09.07.2026
12:58
Bingöl`de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
`NATO, Barışa Hizmet Edemez!`
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl`de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın