KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Aralık 2025 Salı
°C

Galibiyeti unuttuk, beraberlik serisine devam

Ligin ilk iki haftasında galibiyetle taraftarını mutlu eden ancak üçüncü hafta kendi evinde mağlup olunca moral kaybına uğrayan 12Bingölspor, son üç haftayı beraberlikle tamamladı. Şampiyonluk için baskın ruhun bir türlü ortaya çıkmamasından yakınan taraftarlar, bu kadro ve performansla şampiyonluğu uzak ihtimal görüyor.

Galibiyeti unuttuk, beraberlik serisine devam
11 KASIM 2024 PAZARTESİ 01:07
5
2003
1
AA aa

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 6. Haftası 12 Bingölspor, oynadığı 5 müsabakadan 5 galibiyetle ayrılarak 15 puanla grubunda yenilgisiz yoluna devam eden Mardin temsilcisi Kızıltepe 47 Spor'a konuk oldu. Cumartesi günü saat 13:00'te Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Diyarbakır bölgesi hakemi Lütfullah Aslan yönetti.

İLKYARIDA 3 GOL

Grup lideri karşısında karşılaşmaya kontrollü başlayan 12Bingölspor, rakip kaleye geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Rakip Kızıltepe 47 Spor, karşılaşmanın 27. dakikasında gelişen atakta 12Bingölspor filelerini havalandırarak 1-0 öne geçti.

Müsabakanın 35. dakikasında Kızıltepe 47 Spor ceza sahasında yaşanan ikili mücadelede hakem, 12Bingölspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Yeşil beyazlı ekip, başına geçen Özgen'in golüyle 1-1 eşitliği yakaladı ancak sevinç fazla sürmedi. Ev sahibi Kızıltepe 47 Spor, 38. Dakikada geliştirdiği atağı gole çevirerek 2-1 öne geçti ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca, ilk yarı Kızıltepe 47 Spor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

3 GOL DE İKİNCİ YARIDA

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğüyle birlikte sahada hakimiyetini arttıran 12 Bingöl Spor, 57. dakikada Muhammed ve 60. Dakikada Ali ile bulduğu 2 golle skoru 2-3'e taşıdı. Galibiyet için baskısını sürdüren ancak geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca farkı açamayan 12Bingölspor, beraberlik için yoğun bir çaba ortaya koyan Kızıltepe 47 Spor'un 80. Dakikada geliştirdiği atağı önleyemeyince skor 3-3 oldu.

85. dakikada 12Bingölspor ceza sahasında yaşanan ikili mücadelede Kızıltepe 47 Spor futbolcusunun yerde kalması üzerine beklenen penaltı kararı hakemden döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 6 gollü maç, 3-3 berabere tamamlandı.

12 Bingölspor, 3-3'lük beraberliğin ardından puanını 9'a çıkarırken, Kızıltepe 47 Spor 16 puanla ikinci sıraya geriledi.

ÜÇÜNCÜ BERABERLİK TARAFTARI ÜZDÜ

Geçen sezon Yozgat Bozokspor'un lobide etkili olması ve hakemler kararları karşısında çaresiz kalarak şampiyonluğu az farkla kaçıran 12Bingölspor, 2024-2025 sezonu için iddialı bir hazırlık gösterdi ve ligin ilk haftasında Diyarbakır deplasmanında Sur Belediyespor'u 0-1, ikinci haftasında Ağrı deplasmanında Doğubayazıt Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını diri tutmayı başardı.

Ancak üçüncü hafta ligde kendi sahasındaki ilk maçında konuk ettiği Hakkâri Zapspor karşısında 0-1'lik yenilgiyle moral bozukluğu yaşayıp teknik direktörle yollarını ayıran 12Bingölspor, dördüncü haftada deplasmanda Diyarbakırspor'la 0-0 berabere, beşinci hafta konuk ettiği Şırnak Petrolspor'la 0-0 berabere kalarak puan kayıplarını sürdürdü. 6'ıncı haftada deplasmanda Kızıltepe 47 Spor'la 3-3 berabere kalan yeşil beyazlı temsilcimizin şampiyonluk için baskın ruhun bir türlü ortaya çıkmamasından yakınan taraftarlar, bu kadro ve performansla şampiyonluğu uzak ihtimal görüyor.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112357)
11 Kasım 2024 Pazartesi 21:30
Bugün Yozgatta seyir halindeyken eski golcümüz Gökhan Erdöl'ü gördüm. Tesislerden çıkmış çarşıya doğru yürüyordu selam verdim. 2.ligin kıyısından döndüğümüz sezon gözümde canlandı. 12 Bingölspor bir an önce toparlanıp 3.lige çıksın artık.
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın