KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Gazilere büyük müjde!

Sağlık Uygulama Tebliği'nde (STU) yapılan değişiklikle gazilerin ortez ve protez bedelleri herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamına alındı.

Gazilere büyük müjde!
12 EYLÜL 2017 SALI 01:59
0
1583
0
AA aa

"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, SUT'ta değişiklik yapılmasına dair tebliğ sayesinde SGK ile Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi arasında sözleşme yapılabilmesine imkan tanındı.

Böylece merkez tarafından rapor edilip yine bu merkezce temin edilen ortez ve protezlerin bedelleri herhangi bir kısıtlamaya tabi olmaksızın SGK tarafından karşılanacak. Ayrıca, gazilerin tedavileri nedeniyle iller arası sevklerde hastane basamak ve mesafe kuralı da kaldırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu, "Minnet borcumuzun asla ödenemeyeceği bilinciyle vatan müdafaasında gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin ihtiyaçlarına ilişkin elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.05.2025
13:29
Eleştirilere ‘zarfçıların pulcuları` çıkışı!
Eleştirilere 'zarfçıların pulcuları' çıkışı!
Bingöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, kentin sorunlarına dair açıklamalarına karşı gizli nicklerle yöneltilen '50 yıldır o koltuktasın, ne yapmışsın?' eleştirilerine sert çıktı! İsimsiz yorumcuları 'zarfçıların pulcuları' diye nitelendiren Bayram, açtı ağzını yumdu gözünü…
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
21.05.2025
18:39
12 Bingölspor için Ankara`da toplanacaklar
12 Bingölspor için Ankara'da toplanacaklar
12 Bingölspor'un geleceğini yakından ilgilendiren toplantı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, şehrin önde gelen isimleri ve kulüp yönetiminin katılımıyla 22 Mayıs 2025 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek.
21.05.2025
18:07
Bingöl`de havalar aniden ısınacak!
Bingöl'de havalar aniden ısınacak!
Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte özellikle perşembe gününden sonra bunaltan sıcaklar etkili olacak. Bingöl'de termometreler bir anda 5-6 derece artacak. Asıl sıcak hava dalgası temmuz ve ağustos ayında gelecek.
21.05.2025
18:06
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Jandarma yolcunun üzerinde buldu!
Bingöl'de jandarma ekiplerince durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir şahsın üzerinde 124,84 gram bonzai ele geçirildi.
21.05.2025
18:05
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Can ve mal güvenliği için tedbir alındı
Bingöl'ün Solhan ve Adaklı ilçelerinde İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) çerçevesinde vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan kaya blokları için çalışma başlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın