KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2026 Salı
°C

Geçici işçi alımı için kura çekildi

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda çalıştırılacak 44 işçinin kuraları çekildi.

Geçici işçi alımı için kura çekildi
27 EYLÜL 2011 SALI 23:49
6
6414
0
AA aa

Türkiye İş Kurumu'na (İŞ-KUR) kayıtlı işsizlerin, çalışma hayatından uzun süre ayrı kalarak maddi sıkıntıya düşmelerini önlemek, kısa süreli istihdam ve eğitimlerini sağlamak doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına çalışmayı amaçlayan TYÇP projesi kapsamında Bingöl Merkez ve ilçelerindeki okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı.

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü'nün 15 Eylül 2011 günü yapılan duyuruya göre Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında geçici süreli (3 ay) çalıştırılacak toplam 80 işçi alımı işinin noter kuraları çekilmeye başlandı.

Bingöl Merkez, Karlıova, Genç ve Solhan'da Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 3 aylığına geçici işçi alımı kuraları dün çekildi.

Bingöl Merkez'de bulunan okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura dün saat 14.00'da Bingöl Halk Eğitim Merkezi'nde çekilirken, Karlıova, Genç ve Solhan'da da işçi alımı kuraları İlçe Halk Eğitim Merkezlerinde çekildi.

Kura çekimi sırasında müracaat sahipleri, isimlerinin anons edilmesini heyecanla beklediler. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde alınacak personel isimleri belirlendi. İsimleri açıklananlar büyük sevinç yaşadılar. Bingöl Merkez'de bulunan okullarda çalıştırılacak olan 44 alım için 374 başvurunun olduğu belirtildi.

Alınacak geçici işçilerin 3 ay boyunca asgari ücret ve sigortalı çalıştırılacağı da ifade edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın