KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Geçici işçi alımı için kura çekildi

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda çalıştırılacak 44 işçinin kuraları çekildi.

Geçici işçi alımı için kura çekildi
27 EYLÜL 2011 SALI 23:49
6
6541
0
AA aa

Türkiye İş Kurumu'na (İŞ-KUR) kayıtlı işsizlerin, çalışma hayatından uzun süre ayrı kalarak maddi sıkıntıya düşmelerini önlemek, kısa süreli istihdam ve eğitimlerini sağlamak doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına çalışmayı amaçlayan TYÇP projesi kapsamında Bingöl Merkez ve ilçelerindeki okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı.

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü'nün 15 Eylül 2011 günü yapılan duyuruya göre Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında geçici süreli (3 ay) çalıştırılacak toplam 80 işçi alımı işinin noter kuraları çekilmeye başlandı.

Bingöl Merkez, Karlıova, Genç ve Solhan'da Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 3 aylığına geçici işçi alımı kuraları dün çekildi.

Bingöl Merkez'de bulunan okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura dün saat 14.00'da Bingöl Halk Eğitim Merkezi'nde çekilirken, Karlıova, Genç ve Solhan'da da işçi alımı kuraları İlçe Halk Eğitim Merkezlerinde çekildi.

Kura çekimi sırasında müracaat sahipleri, isimlerinin anons edilmesini heyecanla beklediler. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde alınacak personel isimleri belirlendi. İsimleri açıklananlar büyük sevinç yaşadılar. Bingöl Merkez'de bulunan okullarda çalıştırılacak olan 44 alım için 374 başvurunun olduğu belirtildi.

Alınacak geçici işçilerin 3 ay boyunca asgari ücret ve sigortalı çalıştırılacağı da ifade edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl`de 68 hayvan toplandı
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
08.07.2026
18:15
`NATO, Barışa Hizmet Edemez!`
'NATO, Barışa Hizmet Edemez!'
NATO'nun küresel barış ve güvenliği sağlama iddiasına rağmen bugüne kadar müdahil olduğu savaşlarda barış yerine yıkım ve istikrarsızlık ürettiği vurgulayan Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Afganistan, Irak ve Libya'nın ardından Gazze, Suriye, Lübnan ve İran'da yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, NATO'nun temel misyonunun barış değil savaş üretmek olduğunun altını çizdi.
08.07.2026
14:00
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sahte yedek parça ilanıyla 203 milyon liralık vurgun
Sakarya merkezli Bingöl dahil 14 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden sahte yedek oto parça ilanlarıyla vatandaşları dolandırdığı öne sürülen 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin hesaplarında 203 milyon liralık işlem hacmi tespit edilirken, 13 zanlı tutuklandı.
08.07.2026
12:34
Bingöl`de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de beton santralleri ve hurdacılar taşınıyor
Bingöl'de kent estetiğini güçlendirmek, görüntü kirliliğini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla beton santralleri ile hurdacılık işyerlerinin şehir merkezinden Kervansaray bölgesine taşınması kararlaştırıldı. Taşınma sürecinin inşaat sezonunun ardından başlaması planlanıyor.
07.07.2026
13:31
Servi`de dut pekmezi mesaisi başladı!
Servi'de dut pekmezi mesaisi başladı!
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi köyünde yaz mevsimiyle birlikte dut pekmezi mesaisi başladı. Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el emeğiyle hazırlanan pekmez, günler süren zahmetli bir sürecin ardından sofralara ulaşıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın