KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2026 Pazar
°C

Geçici işçi alımı için kura çekildi

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda çalıştırılacak 44 işçinin kuraları çekildi.

Geçici işçi alımı için kura çekildi
27 EYLÜL 2011 SALI 23:49
6
6551
0
AA aa

Türkiye İş Kurumu'na (İŞ-KUR) kayıtlı işsizlerin, çalışma hayatından uzun süre ayrı kalarak maddi sıkıntıya düşmelerini önlemek, kısa süreli istihdam ve eğitimlerini sağlamak doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına çalışmayı amaçlayan TYÇP projesi kapsamında Bingöl Merkez ve ilçelerindeki okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı.

Bingöl İşkur İl Müdürlüğü'nün 15 Eylül 2011 günü yapılan duyuruya göre Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP) kapsamında geçici süreli (3 ay) çalıştırılacak toplam 80 işçi alımı işinin noter kuraları çekilmeye başlandı.

Bingöl Merkez, Karlıova, Genç ve Solhan'da Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı okullarda çalıştırılmak üzere 3 aylığına geçici işçi alımı kuraları dün çekildi.

Bingöl Merkez'de bulunan okullarda 3 ay süreli çalıştırılmak üzere geçici işçi alımı için kura dün saat 14.00'da Bingöl Halk Eğitim Merkezi'nde çekilirken, Karlıova, Genç ve Solhan'da da işçi alımı kuraları İlçe Halk Eğitim Merkezlerinde çekildi.

Kura çekimi sırasında müracaat sahipleri, isimlerinin anons edilmesini heyecanla beklediler. Noter huzurunda yapılan kura çekiminde alınacak personel isimleri belirlendi. İsimleri açıklananlar büyük sevinç yaşadılar. Bingöl Merkez'de bulunan okullarda çalıştırılacak olan 44 alım için 374 başvurunun olduğu belirtildi.

Alınacak geçici işçilerin 3 ay boyunca asgari ücret ve sigortalı çalıştırılacağı da ifade edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.07.2026
15:39
MEB`de yönetici kadrolarına ek tazminat
MEB'de yönetici kadrolarına ek tazminat
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın