KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Geleceğin Yıldızları Yetiştiriliyor

Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Futbol Okulu'nda 150 genç yetenek, futbol becerilerini keşfetme ve geliştirme fırsatı buluyor.

Geleceğin Yıldızları Yetiştiriliyor
29 HAZİRAN 2024 CUMARTESİ 15:42
5
2143
1
AA aa

Bingöl Belediyesi geleneksel hale getirdiği yaz futbol okulunun bu yıl 15'incisini düzenledi.

Uzman antrenörler kontrolünde gruplar halinde eğitime alınan  11-14 yaş grubundaki çocuklar, saha içinde ve dışında birbirinden değerli deneyimler kazanıyor.

Yaz futbol okuluna ilişkin belediyeden yapılan açıklamada, “çocuklarımızın futbol aşkını pekiştirmeyi ve onların sportif gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Genç yetenekler, uzman antrenörler eşliğinde teknik ve taktik becerilerini geliştirirken, takım ruhu ve sporun disiplini gibi önemli değerleri de öğreniyorlar.

Bingöl Belediyesi olarak, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmenin ve onlara destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Futbol okulumuza katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyor, onların bu yolda her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110168)
01 Temmuz 2024 Pazartesi 09:09
Emegi gecenlere tesekkur ediyoruz, fakat bu ve bunun gibi faaliyetler sadece yaz okulu olarak degil surekli olmasi gerekir. Tabi bunu belediyemi yoksa genclik spor il mudurlugumu yapar bilemem ama tum spor branslari olmasi gerekir. Suan da bakiyoruz bocce uzeri yogunlasma var ama bununla yetinmek olmaz. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis,yuzme vs ve ayrica sadece fiziki spor degil geride olan IQ seviyelerinide artirmak icinde ugrasmak gerekir. Gelecek neslimizi telefondan uzaklastirmak istoyorsak bunu acilen baslatarak donusum saglanmasi gerekir.
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın