KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Gelecek Partisi Bingöl Yönetimi Şekilleniyor

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanlığı teşkilat çalışmaları başladı. İl ve ilçe teşkilat yönetiminde yer alacak isimler büyük ölçüde belirlenirken, partinin üye çalışmaları başladı.

Gelecek Partisi Bingöl Yönetimi Şekilleniyor
03 MART 2020 SALI 16:36
25
5816
6
AA aa

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanlığı teşkilat çalışmaları başladı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi'nin İl Başkanlığına Muhittin Ağırbaş atanmıştı. Ağırbaş yönetimindeki il teşkilatı üye çalışmalarına başladı.

Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatından yapılan açıklamada, teşkilatın il ve ilçe yönetimlerinde yer alacak isimlerin büyük ölçüde belirlendiği açıklandı. Gelecek Partisi İl Başkanlığı Binasının tutulduğu ve tadilat çalışmaları sonrası açılışın gerçekleştirileceği belirtildi.

Gelecek Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “Parti manifestosu doğrultusunda şehrin yeniden inşası için siyasi görüşü, etnik kimliği, dini inancı ne olursa olsun bütün vatandaşları kapsayacak ve yönetimine dâhil ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ülke ve şehir gündemine kayıtsız kalmayacak bir politika izleyeceğiz. Siyasi görüşü, etnik kimliği, dini inancı ne olursa olsun parti binamızın kapısı herkese açıktır. İktidar partisi olma yolunda ilerlerken, doğru bir muhalefet yaparak gördüğümüz, sizin gördüğünüz sorunları dile getireceğiz. Pozitif yönde yapacağımız eleştirileri sık sık basın ve kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56197)
04 Mart 2020 Çarşamba 17:01
Diğer parti Cennet vaad ediyor siz ne vaad ediyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56195)
04 Mart 2020 Çarşamba 11:03
Ahmet Davutoğlu ve ekibi bingöl'den yüzde% 0.1 bile oy alamazlar .boşuna gidipde yer tutmasınlar Selamlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56184)
04 Mart 2020 Çarşamba 07:19
Türkiyenin dış politikada ki yaşanan sıkıntısının en büyük sebebidir. Buna rağmen nasıl gelip parti kurup üstüne bide oy isteyecek anlamış değilim. Gelecek partisi demişler ama bence zerre kadar geleceği olmayan bir parti. Alacağı oy yüzde 1 i bile bulmaz. Yaşarsak göreceğiz sonuçları...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56181)
03 Mart 2020 Salı 23:06
Yuzde 99,99 u Akpartiden nemalanamadigi icin bu partiye dahil olmus. Akparti bunlara .. ataydi şuan hicbiri bu partide olmazdi. Küsmelerinin en buyuk nedeni daha fazla yiyemediklerindendir. Bir Tayyibi bilirim gerisi yalan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56178)
03 Mart 2020 Salı 19:06
İSMİ ÜZERİNDE NASIL GELECEKSE ÖYLEYDE GİDER KOLTUK SEVDALARI SİZİ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_56175)
03 Mart 2020 Salı 17:17
Başbakanlığı döneminde ne yapmış ki bundan sonra ne yapsın ufak çocuklar gibi oyuncağı elinden alınmış küsmüş parti kurmuş bide kendisi gibi partiden partiye koşan muhittin ağırbaş burdan vekil olmayı hayal ediyor çoooook yazık
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın