KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Gelecek Partisi İl Yönetimi Belli Oldu

Gelecek Partisi Bingöl İl Kurucu Başkanı Muhittin Ağırbaş, partinin il kurucu yönetimini açıkladı.

Gelecek Partisi İl Yönetimi Belli Oldu
12 MAYIS 2020 SALI 16:30
29
6274
15
AA aa

Gelecek Partisinin Bingöl İl Kurucu Başkanı Muhittin Ağırbaş, partinin il kurucu yönetimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güçlü bir Bingöl için kentin dengelerine azami ölçüde riayet ederek kadro oluşturulduğunu belirten Ağırbaş, şunları söyledi:

“Doğup büyüdüğüm, kalbimden hiçbir zaman çıkmayan, daima hizmet edebilme umuduyla yaşadığım, imkanlar elverdiğince hizmet etmekten onur duyduğum, ortak sevdamız olan Bingöl'ün hak ettiği değere ulaşması, gelişmesi ve güçlenmesi için daha fazla sorumluluk almam gerektiği kanaatindeyim.

Hak ve Kutlu davamızı geleceğe taşımak için gecesini gündüzüne katan bilge liderimiz Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğindeki büyük Türkiye'ye yakışan güçlü bir Bingöl için, ilimizin dengelerine azami ölçüde riayet ederek mükemmel bir kadro hareketini kurma bahtiyarlığını sizinle paylaşmaktan kıvanç duyarım. Bu vesileyle halkımıza hizmetin hadimi olmaktan onur duyacağınız bu kadronun geleceğimize yönelik ümitvar olacağımızın bilinmesinin istiyorum.”

“İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZEN PROJELERİ EL ELE VEREREK HEP BERABER ÜRETECEĞİZ”

Ağırbaş, işsizlik sorununun el ele verilerek çözüleceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimiz olan Bingöl'ü daha ileriye taşıyacak güçlü ve istihdama dayalı işsizlik sorununu çözen projeleri el ele vererek hep birlikte üreteceğiz. Bu anlamda, Gelecek Partimize gönül bağını kurmuş, hizmet etmeye talip olan ve teşkilatlarımızda görev alıp çalışmaya başlayan dava arkadaşlarımızın yanı sıra, derdi ve sevdası Bingöl olan farklı görüş ve düşüncelerdeki hemşehrilerimizin de sevgi, saygı ve samimiyete bağlı olarak şahsımın öncülüğünde kurulan İl teşkilatımızın etrafında birleşeceğine inanıyorum. Niyet hayr, akıbet hayr olur. Gayret bizden takdir Allah'tan.

Değerli hemşehrilerim ilimizin sorunlarını bilen ve sorunları çözebilen, çözüm üreten bir ekiple geliyoruz. Hiç bir şey gizli kalmayacağı gibi hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Adalet, özgürlük, hukuk, liyakat ve ehliyet bizim ilkelerimizin olmazsa olmazımızdır. Yarabbi, kutlu davamız için çıkmış olduğumuz bu yolda öncelikle senin rızanı kazanabilmeyi, bu görevi ve misyonu zirveye alnımızın akıyla taşıyabilmeyi, vatanımıza ve milletimize hizmete layık bir kul olabilmeyi nasip eyle… Makamların gurur ve kibrinden de muhafaza eyle.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58537)
16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:31
AK Parti giderse din, iman, elden gidecek. Aç, susuz kalacağız. Hadi AK Partili hemşerilerim beğenin bu yorumumu. AK Parti ve RTE'nin size vermiş olduğu canın kıymetini bilin. RTE yolundan şaşmayın sakın, o sizi cennetle müjdelendirmiştir. Hadi alkışlayın, beğenin bu yazdıklarımı!!! Allah akıl fikir versin sizlere! Davaymış ne davası acaba bir bitmedi davalarınız! İş yok güç yok aç aç sonunun ne olacağını düşünmüyor, dava güdüyor. Bu yorumları yapanlarda devlet dairesinde aylık nakit akışı cebine giren tuzu kurular. devletten çok devletçiler, bak hemen fişlemeleride yapmışlar!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58512)
15 Mayıs 2020 Cuma 08:50
Muhittin Agirbas 2011 seçimlerinde AK partiden milletvekili aday adayligi icin basin toplantısı duzenlemis. Mezera kadar AK partiliyim demis.(Google aratin okuyun) demekki bu onun ilk hayatı degil bence ikincide degil
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58507)
15 Mayıs 2020 Cuma 01:32
Bu adamın eczacı oğlunu getirip başhekim yardımcısı yapan kim?doktor dururken Eczacıdan idarecemi olur önce onu konuşalım..Bi anket yapın oğlundan halk ve çalışanlar memnunmu..İdarecilik yapacak kabileyeti liyakatı varmı acaba?Bu memlekette bölgecilik yapıldığı müdetçe bi numara çıkmaz siz asıl bunları tartışın?Al birini vur diğerine?20 yıldır il sağlık müdürlüğünde idarecelik yapıp boş beleş al bol parayı gazetelerde boy göster diyenlerden bahsedin..tek tek isimde verebilirim..Sağlık senin kaymağını yiyenlerden bahsedin..bu memlekette bi numara çıkmaz asla unutmayın..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58538)
16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:54
@Misafir Kullanıcı Bravo durumu net özetlemişsin tebrik ederim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58501)
14 Mayıs 2020 Perşembe 19:17
Muğtarlik seçimini kaybeden Mesut GÖREN bu seçimde tek başına iktidar olacak:))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58497)
14 Mayıs 2020 Perşembe 16:15
Bu adamında kurmadığı parti kalmadı :))
Yadin ANIK (@Misafir_58496)
14 Mayıs 2020 Perşembe 15:39
Neden herkes misafir kulanıcı adı altında yorum yapma gereği duyuyor anlamadım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58482)
14 Mayıs 2020 Perşembe 02:12
Yorumlar felaket valla, İsteyen herkes, ama herkes, bir çoban kardeşim de olabilir bu, şartları uyuyorsa parti kurabilir. sevmiyorsan oyunu ondan yana kullanmayarak tepkini koyarsın ülke kimsenin tapulu malı değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58479)
14 Mayıs 2020 Perşembe 01:52
Ben seçimlere hizmet gözüyle bakmamız gerektiğine inanıyorum!Kim iktidara gelecekse ona oy verelim ki hizmet etsin! Ak ise Ak,Hdp ise HDp, Mhp ise Mhp,Chp ise Chp!Bırakın ideolojiyi!Bakın Malatyaya,Erzuruma,KayseriyeKim iktidara gelecekse onlara oy veriyorlar hizmeti de kapıyor!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58471)
13 Mayıs 2020 Çarşamba 20:15
Sonunuz Abdullatif şener gibi olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58452)
13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:36
Farklı siyaset anlayışı olmalı AKP artık bıktırdı insanlara umut vermiyor artık yeni farklı seslerin çıkması lazım yapılan haksızlıklara karşı olması gerekiyor AKP sütten çıkmış ak kaşık değil yaptıkları zülm ve haksızlıkları diz boyu
26.04.2024
13:17
Bingöl`de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Bingöl'de trafik nerelerde tıkanıyor? Tek tek paylaştılar
Trafik konusunda büyük bir sorun yaşanan Bingöl merkezde çözümsüzlüğe tepki gösteren Bingöl Online okurları, tek tek adres gösterdi ve hem Emniyeti hem de Belediyeyi harekete geçmeye davet etti. Sürücülerin duyarsızlığından da yakınan okurlar, yapılacaklar noktasında da görüş belirttiler. İşte trafiği kilitleyen o noktalar ve çözüm önerileri…
26.04.2024
13:06
Bingöl`de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Bingöl'de uzmanından kene uyarısı! Aman dikkat!
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarına karşı vatandaşları uyaran Halk Sağlığı Uzmanı Doktor Nilay İçkilli, bahçe veya piknik alanlarına gidildikten sonra vücudun kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. İçkilli, 'Kulak arkası, koltuk altı, diz arkası, kasık bölgelerinde kene gizlenebildiği için bu yerlere tekrar tekrar önemle bakılması gereklidir' dedi.
26.04.2024
11:31
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek
Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilmesi hakkında karar Resmî Gazete'de yayımlandı.
26.04.2024
11:24
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda araç tasfiyesi başlıyor...
Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerine önce makam araçlarından başlanıyor. İlk etapta 500 araç satışa çıkarılırken ikinci aşamada ise bin taşıtlık bir tasfiye listesi hazırlandı. Üst düzey bürokraside, bazı pozisyonlardaki makam aracı uygulamasına son verilecek. Personel servis araçları da iptal edilecek.
26.04.2024
11:04
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl Emniyeti silahlı olaylarla ilgili son durumu paylaştı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş şube ekiplerinin nisan ayı içerisinde yaptığı faaliyetlerini açıkladı. Son dönemlerde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili ilgilerin de yer aldığı açıklamada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsın tutuklandığı belirtildi.
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın