KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Geleneksel bingöl balı karate turnuvası yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Geleneksel Bingöl Balı Karate Turnuvası’na 10 ilden yüzlerce sporcu katıldı.

Geleneksel bingöl balı karate turnuvası yapıldı
10 EYLÜL 2014 ÇARŞAMBA 06:17
0
1782
0
AA aa

Haftasonu Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvanın açılış konuşmasını yapan Vali İbrahim Taşyapan, spor yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ve gençlerin kaynaşmasına vesile olduğunu belirterek: “Turnuvanın Bingöl Balı adıyla düzenlenmesini önemsiyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan ise: “gençler, karate sporu ile enerjilerini açığa çıkarıyor. Karate, saldırı değil, savunma ağırlıklı bir spordur. Küçüğe sevgi, büyüğe saygının olduğu bir spordur. Katılımcılara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından turnuvaya desteklerini sunan Vali İbrahim Taşyapan, Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ve turnuvanın sponsoru Şahabettin Elçi'ye plaket takdim edildi.

2 gün süren yarışmaların ardından dereceye giren takım ve sporculara madalyaları takdim edildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın