KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Gemidekilerin yakınlarının bekleyişi sürüyor

 Eşini ve çocuklarını Bingöl'deki babasının evine bıraktıktan sonra insani yardım gemisiyle Filistin'e doğru yola çıkan Behçet Atilla'dan haber alınamaması, ailesini endişelendiriyor.

Gemidekilerin yakınlarının bekleyişi sürüyor
02 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA 12:04
0
2357
0
AA aa
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla, yardım gemileriyle yola çıkmadan önce eşi Ayşe ve çocukları Fatma Meryem, Muhammed Ali ile Reyya'yı Bingöl'de ikamet eden babası Ali Atilla'nın evine bıraktı.

Atilla'nın ailesi ile irtibatı, Antalya'dan bindiği geminin hareket etmesinin ardından kesildi. Gazze'ye giden insanı yardım gemilerine İsrail tarafından saldırılmasının ardından Behçet Atilla'ya ulaşamayan aile fertleri, bir haber alabilme umuduyla 24 saat kesintisiz olarak haber kanallarını takip ediyor.
 
Haberleri pür dikkat izleyen baba Ali Atilla, çocuğunun Filistin'e yardım etmek için gittiğini ve Antalya'dan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi.
 

"ÖLÜ MÜ, SAĞ MI BİLMİYORUZ?"

Behçet Atilla'nın ağabeyi Musa Atilla, kardeşinin sağ olup olmadığını bile bilmediklerini ve bunun ailede büyük sıkıntılara neden olduğunu söyledi. Atilla, "Gazze'ye yardım götüren gemi içinde kardeşim de bulunuyor. Antalya'dan yola çıktıktan sonra hiç haber alamadık. Bu saldırıda öldü mü, yaralandı mı, sağ mı bilmiyorum. Yetkililerden bu konuda bize yardımcı olmalarını istiyoruz. En son Antalya'dayken konuştuk, sonra hiç ulaşamadık.
 
Kardeşimden haber alamadığımız için Bingöl Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü'ne başvurduk ve haber bekliyoruz. Kardeşim Şanlıurfa İHH Başkanı idi. Filistin'deki Müslümanlara yardım götürmek için diğer arkadaşları ile birlikte yola koyuldular" dedi.


Behçet Atilla'nın 6 yıl önce hayatını birleştirdiği eşi Ayşe Atilla ise bir haber alamamanın ezikliğini yaşıyor. Büyük üzüntü içinde olan Atilla, geçen her dakika tedirginliklerinin arttığını söyledi.
 
Ayşe Atilla, "Türkiye'den ayrıldıktan sonra hiç görüşemedik. Özellikle bu saldırı sonrasında tedirginliğimiz arttı. Yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyoruz. Saldırı sonrasında ben birini eşime benzettim ama ailem sadece benzetmiş olduğumu düşünüyor. Bir an evvel haber almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
19.06.2026
23:40
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halayda Türkiye İkincisi Oldu
Bingöl Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi, Antalya'da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Halaylar kategorisinde yarışan ekip, Türkiye ikinciliğini elde etti.
19.06.2026
23:38
Bingöl`de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl'de 45 günde tamamlanan cami ibadete açıldı
Bingöl merkeze bağlı Erentepe Köyü'nde hayırseverlerin desteğiyle 45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen cami, yoğun katılımlı bir programla hizmete sunuldu.
19.06.2026
23:37
Bingöl`de Bir Haftada 37 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 37 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 37 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, 5 kişiye idari para cezası uygulandı.
19.06.2026
23:35
İnekler İnşaatın Asansör Boşluğuna Düştü
İnekler İnşaatın Asansör Boşluğuna Düştü
Bingöl'ün Genç ilçesinde inşaat halindeki bir binanın asansör boşluğuna düşen 2 inek, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın