KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Genç-der, bediüzzaman said nursi'yi andı

Bediüzzaman Said Nursi'nin vefat yıl dönümü münasebetiyle Bingöl'ün Genç ilçesinde faaliyet yürüten Genç-Der, anma programı düzenledi.

Genç-der, bediüzzaman said nursi`yi andı
28 MART 2011 PAZARTESİ 08:46
0
2205
0
AA aa

Bingöl'ün Genç ilçesinde yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle adını duyuran Genç Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (Genç Der), Bediüzzaman Said-i Nursi'nin (r.a) vefatının 51. yıldönümü münasebetiyle bir etkinlik düzenledi. Dernek binasında düzenlenen etkinliğe yoğun bir ilginin olduğu görüldü.


Kur'an –ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Genç-Der Başkanı Hamdullah Tasalı, “Şüphesiz coğrafyamız, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için çok önemli bir şahsiyet olan, Bediüzzaman Said Nursi hayatta olduğu kadar ölümünden sonra da İslam'a ve Müslümanlara çok fayda ve hizmetleri olmuş bir âlimdir. Bizler bu hizmetlerinden dolayı kendisine minnettarız. Bu günde kendisinde istifade edilmesi gerektiği kanaatini taşıyoruz, bırakmış olduğu emanetlerini iyi okumalı ve anlamalıyız” dedi.
Tasalı'nın konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi eşliğinde Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatından önemli kesitler sunuldu.
Program, Bediüzzaman Said Nursi için yapılan dualarla sona erdi. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.12.2025
10:10
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
Cep telefonu hattı alımında şartlar zorlaşıyor
TBMM'ye sunulan torba yasa tasarısıyla cep telefonu aboneliğinde köklü değişikliklere gidiliyor. Buna göre, suçla mücadele amacıyla aboneliklerde elektronik ve biyometrik kimlik doğrulaması zorunlu hale gelecek. Ayrıca, aktif olmayan ve sahibinin hayatta olduğu teyit edilemeyen mobil hatlar 3 ay içinde otomatik olarak kapatılacak; yabancılara ise özel numara serileri tahsis edilecek.
29.11.2025
19:09
Bingöl Engelliler Platformu`ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
Bingöl Engelliler Platformu'ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
'Engelliler yalnızca bir günde değil, her gün hatırlanmalı' diyen Korkutata, Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, erişilebilirlik ve eşitlik konusunda kalıcı adımlar atılması için önemli bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti.
29.11.2025
18:56
Hatısaru: `Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!`
Hatısaru: 'Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!'
'Adaleti ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek için sorumluluk almaya hazırız' diyen Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru; 'Bingöl halkı seçimi bekliyor! Bu milletin derdiyle dertlenen kadrolar iktidara taliptir' dedi.
29.11.2025
18:42
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Emniyet yetkilileri, Bingöl'de kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
29.11.2025
18:26
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
Kadrosundaki açığı yeni transferlerle kapatmaya çalışan lider 12 Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatıp en yakın takipçisi Niğde Belediyespor ile puan farkını 9'a çıkararak şampiyonluk ateşini yeniden harladı.
28.11.2025
13:27
Karaarslan`dan Çözüm Mesajı:
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın