KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2026 Pazartesi

Genç fenerbahçelilerden

Programa katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Vali Vehbi Avuç, 100. yılında kupaların büyük bir bölümünü elde eden Fenerbahçe'nin bu başarıyı devam ettireceği inancında olduğunu söyledi.

Genç fenerbahçelilerden
11 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ 14:01
0
1919
0
AA aa
Bingöllü Genç Fenerbahçeliler, Fenerbahçe'nin 100. yılı ve 17'inci şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde çiğköfte partisi düzenledi.
Sağlık Çiğköfte Salonu'nda düzenlenen programa Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Bingöl Valisi Vehbi Avuç, Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Gür, Grup Çukurova Genç Fenerbahçeliler adına Ayvaz Yılmaz ve çok sayıda Bingöllü Fenerbahçeli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Bingöl Genç Fenerbahçeliler Temsilcilerinden İlter Cirit, öncelikli amaçlarının, Bingöl'deki bütün Fenerbahçelileri aynı çatı altında toplayıp aynı ortamda maç izlemek, hep beraber üzülüp hep beraber sevinmek olduğunu söyledi.
‘İstanbul'dan uzak oluşumuz bizleri hiçbir zaman Fenerbahçe sevgisinden koparmayacak aksine Fenerbahçe aşkını içimizde her zaman yaşatacaktır' diyen Cirit; “Temennim bundan sonraki süreçte de şampiyonlukların devam etmesi, şampiyonalıkların ardından aynı coşku, aynı sevgi, birlik ve beraberliklerin devam etmesidir. Temennilerimiz gerçekleştiği sürece kutlamalarımız ve organizasyonlarımız da geleneksel olarak devam edecektir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından programa katılan Vali Avuç ve Cumhuriyet Başsavcısı Gür tarafından 100. Yıl ve 17. Şampiyonluk pastası kesildi.
Büyük bir coşkunun yaşandığı programda Bingöl Genç Fenerbahçeliler Temsilcilerinden Cihan Solmaz, Vali Avuç'a, İlter Cirit ise Cumhuriyet Başsavcısı Gür'e manevi desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.
Programda bir konuşma yapan Vali Avuç, bu anlamlı programı düzenleyen Genç Fenerbahçelilere teşekkür etti.
Bingöl'de böylesi bir dayanışmanın oluşturulmasının bir Fenerbahçeli olarak kendisine büyük bir mutluluk verdiğini kaydeden Vali Avuç, bu ve benzeri etkinliklerin devam etmesini arzuladığını ifade etti.
Kendisinin de Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu söyleyen Vali Avuç, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bundan sonraki yıllar için başarılar diledi.
Coşkunun giderek arttığı gecede maytaplar yakan davetliler Fenerbahçe marşları eşliğinde doyasıya eğlendiler.
Bu coşkuyu yaşamalarına vesile olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Azizi Yıldırım ve yönetimine, futbolculara, sezon boyunca desteğini esirgemeyen Genç Fenerbahçelilere ve grup liderleri Sefa'ya teşekkür eden Bingöl Genç Fenerbahçeliler Temsilcilerinden Cihan Solmaz; “18. şampiyonluğu da aynı coşkuyla kutlayacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Program, yapılan çiğköfte ikramının ardından Fenerbahçe marşları ve tezahüratlarıyla son buldu.

 

 BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2026
21:57
Sarıkuşak beyaza büründü!
Sarıkuşak beyaza büründü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Sarıkuşak köyünde etkili olan kar yağışı, yerleşim alanlarını ve geniş arazileri beyaz örtüyle kapladı. Köyde kış mevsiminin ilk manzaraları ortaya çıktı.
08.11.2026
16:41
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
Karşılaşmanın henüz ilk 14 dakikasında kalesinde iki gol gören 12 Bingölspor, erken gelen şokun ardından toparlanmaya çalıştı. İkinci yarıda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile farkı kapatmak için yüklense de aradığı golü bulamayan yeşil-beyazlılar, sahadan puansız ayrılardı.
08.11.2026
16:39
Bakan Memişoğlu`ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet:
Bakan Memişoğlu'ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet: 'Seni Bingöl'e Götüreyim
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul'da yaşayan 110 yaşındaki Bingöllü Fatma Elmalı'yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fatma teyzeye 'Seni Bingöl'e götüreyim' diyen Memişoğlu'nun, önümüzdeki haftalarda açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışına Fatma teyzeyi de getirmesi bekleniyor.
08.11.2026
16:38
Bingöl`de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen çalışmada, DAEŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın