KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Genç halk eğitim, sezonu 57 kursla açacak

Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 20011–2012 eğitim-öğretim yılı başlangıcında 57 kurs açacak. İstihdama yönelik kurslar, Genç merkez ve köylerinde açılacak.

Genç halk eğitim, sezonu 57 kursla açacak
22 EYLÜL 2011 PERŞEMBE 00:03
0
2746
0
AA aa

57 kursun 47 tanesinin ‘El ve Makine Nakışı', 7 tanesinin ‘Giyim', 3 tanesinin de ‘Giyim-Bayan Kuaför' kursu olduğunu açıklayan Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Dengeşik, başvuruların 19 Eylül–30 Eylül 2011 tarihleri arasında kabul edileceğini belirtti.

Başvurularda önceliğin daha önce çalışanlara verileceğini vurgulayan Dengeşik,ilk defa görev almak isteyeceklerden ‘en az lise mezunu olmaları şartı' arandığının altını çizdi.

Başvuruların 03–07 Ekim 2011 tarihleri arasında değerlendirileceğini ifade eden Dengeşik, görevlendirme ilanının 10 Ekim 2011 günü askıya çıkarılacağını söyledi.

Görevlendirilenlerle 11 Ekim günü toplantı düzenleneceğini, kurs yerlerinin dizayn ve hazırlanması ile kuruma bildirilmesinin 12–14 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini dile getiren Dengeşik, göreve başlama tarihinin 17 Ekim 2011 olacağını vurguladı.

Değerlendirmede öğrenim durumu ve diploma notlarının baz alınacağını kaydeden Dengeşik, başvurularda istenilen belgeleri şöyle sıraladı:

1- Kimlik fotokopisi

2- Diploma fotokopisi

3- Sertifika fotokopisi

4- Tam gün çalışabilecek sağlık raporu.

5- Daha önce görev yapanlar için, SSK döküm cetveli

6- Başvuru formu (Halk Eğitimi Müdürlüğünce verilecek)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın