KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mart 2026 Çarşamba
°C

Genç halkının istediği oldu

Halkın ‘hükümet konağı tamamen yeşil alan olsun’ talebi karşılık buldu. AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu; “Halkımız ne istiyorsa öyle olacak” dedi.

Genç halkının istediği oldu
14 KASIM 2016 PAZARTESİ 01:37
0
2642
0
AA aa

AK Parti Bingöl Milletvekili Fehmioğlu, Genç ilçesinde yıkılacak olan hükümet konağının yeşil alana çevrilmesi talebinde bulunan Gençlilere destek verici açıklamada bulundu.

Alanın yeşil alan olarak değerlendireceği sözünü veren Fehmioğlu, “Biz bir yıldır bu konu üzerinde sürekli çalışıyoruz. Bu konu için Sağlık Bakanlığına bizzat kendim kaç defa gittim. Bakan Bey benim yanımda da Genel Müdür'e Hükümet konağının yeşil alan olarak kalması için talimat verdi. Çünkü daha öncesinde olumsuz yanıt verilmişti. Yaptığımız girişimler sonucunda da Hükümet Konağı'nın şimdiki yeri yeşil alan olarak kalacak. Eski tekel binasını da Allah'ın izniyle yeni bir projeyle Sağlık ocağı yapacağız. Tabi oranın alan darlığı olduğu için kat sayısında fazlalık yaparak bu sorunu da çözmüş olacağız. Biz çalışmalarımızı tamamladık. Yer, Belediye'nin olduğu için gerekli yazışmaları yapıp daha sonra ivedi bir şekilde projesini çizeceğiz. Yakın zamanda ihalesini yapıp eski tekel binasını sağlık ocağı yapacağız” dedi.

“VATANDAŞLARDAN FEHMİOĞLU'NA TEŞEKKÜR”

Sağlık ocağı alanında inşaatı devam eden hükümet konağının mevcut alanının ‘yeşil alan olarak kalması Genç için en hayırlısı diyen vatandaşlar, “Girişimlerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Seçildiği günden bu yana sorunlarımızla ilgilenip her derdimize çare olmaya devam ediyor. Genç ilçe merkezimizde tek bir cadde var ve bu caddenin kamu yapıları ile neredeyse nefessiz bir hale geldiğini her defasında söylemekten bıktık. Biz Genç halkının yeşil alan isteğini kırmayarak girişimlerde bulunan ve sözünü tutan vekilimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştular.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın