KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Genç ihl'ye ilk kazma vuruldu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan Genç İmam Hatip Lisesi'nin temeli atılıyor.

Genç ihl`ye ilk kazma vuruldu
23 MAYIS 2011 PAZARTESİ 09:24
0
1972
0
AA aa

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve ihalesi Genç ilçesi şirketlerinden Fatih Aktay İnşaat Firmasında kalan 24 derslikli Genç İmam Hatip Lisesi'nin yeni bina inşaatı için ilk kazma vuruldu. Binanın yapılacağı noktayı yerinde inceleyen Genç Kaymakamı Muammer Köken, firma yetkililerinden bilgi aldı.

 
Yapımına başlanılan Genç İmam Hatip Lisesi'nin 450 iş günü içerisinde bitirilip teslim edilmesi gerekiyor. Eylül ayında yapılan yer tahsisinin ardından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yeni okul yapılmasına karar verilmesiyle başlanan çalışmalarda Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın büyük emeği olduğu bildirildi. Altyapısı ve çevre düzenlemesi dâhil zemin artı dört kattan oluşan 24 derslikli okulun yapımı Genç'te eğitim alanına ciddi katkı sağlayacak. 3 yıl önce yersiz kalıp prefabrik bir yapıda eğitim gören imam hatip öğrencileri bu çileden kurtulmuş olacak.
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl`de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan:
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın