KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Genç kaymakamı çelik, içme suyu ve yol çalışmalarını yerince inceledi

Bundan böyle yapımı tamamlanan tüm işlerin bizzat kendisi tarafından denetleneceğini söyleyen Çelik, çalarmalardan doğan sıkıntılarda Kaymakamlığın haberdar edilmesini istedi.

Genç kaymakamı çelik, içme suyu ve yol çalışmalarını yerince inceledi
28 KASIM 2006 SALI 11:02
0
2696
0
AA aa
Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi 2006 yılı yatırım programı çerçevesinde ihalesi yapılıp yapımına başlanan yol ve içme suyu projeleri tamamlanmaya başlandı. Bingöl'ün Genç İlçesi'ne yeni atanan Kaymakam Cahit Çerlik, yapımı tamamlanan projeleri yerinde inceledi.
KÖYDES Projesi kapsamında ihaleye çıkarılan işler tamamlanmaya başladı. Genç Özel İdare Sekreteri Birlik Müdürü Muhittin Kaya ve teknik personelle birlikte Yiğitbaşı Köyü Ayrancı Mezrası ve Tarlabaşı Köyü ile Çanakçı Köyü Yıldızlı Mezrası'na giden Kaymakam Çelik, tamamlanan projeleri yerinde inceledi. Çelik, çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.
İncelemeler sırasında Yiğitbaşı Köyü 3 derslikli ilköğretim okulunu da ziyaret eden Kaymakam Çelik, harabeyi andıran okulun boya-badanası ile gerekli tadilatın yapılması konusunda talimat verdi. Çelik, okula 1 ton kömür yardımında bulundu.
Yiğitbaşı Köylülerini sevindiren Kaymakam Çelik, Tarlabaşı Köyü'ndeki incelemeleri sırasında mağdur ailelerin evlerinin kapı ve pencerelerinin yenilenmesi için gerekli desteği vereceğini belirtti. Köylülerle bir araya gelen Çelik, sorunları ve beklentileri dinledi.
Tüm yol ve içme suyu projelerini inceleyen Çelik, bundan böyle yapımı tamamlanan tüm işlerin bizzat kendisi tarafından denetleneceğini söyledi. Çalarmalardan doğan sıkıntılarda Kaymakamlığın haberdar edilmesini isteyen Çelik; “Çalışmalar oldukça güzel. Ancak bizler yine de denetimlerimizi sürdüreceğiz. Her firma işini en iyi ve sağlıklı şekilde yerine getirmekle yükümlüdür. Sağlıklı yapılmayan işler teslim alınmayacaktır” şeklinde konuştu.



bingöl kent haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın