KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

Genç murat sahipsizlikten yakınıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grup’ta mücadele eden Genç Murat Spor, destek alamadığı siyasi ve bürokrasinin ilgisizliğinden yakınıyor. Kulüp Başkanı Nurullah Yılmaz, talepte bulunulmasına rağmen takıma sahip çıkmamakla suçladığı Milletvekili Eşref Taş ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a yönelik eleştirilerde bulundu.

Genç murat sahipsizlikten yakınıyor
02 NİSAN 2013 SALI 10:47
0
3450
0
AA aa

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Genç Murat Spor, dün Diyarbakır'da karşılaştığı Cizre Basraspor ile 0-0 berabere kalarak önemli bir avantajı kaybetti. Elde edilen 1 puan ile takımın ligde kalma şansının matematiksel olarak devam ettiğini belirten Genç Murat Spor Kulübü Başkanı Nurullah Yılmaz, gelinen sürecin en büyük sorumlularının Milletvekili Eşref Taş ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz olduğunu söyledi. Yönetim olarak ligin alt sıralarına demir atmış ve kendisine düştü gözüyle bakılan bir Genç Murat Spor'u devir aldıklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Nurullah Yılmaz, yaptıkları çalışmalar ve transferler sayesinde takımı ligin ikinci yarısının en flaş takımı haline getirdiklerini belirtti.

“BİZLERİ SAHİPSİZ BIRAKTILAR”

Göreve geldiklerinde ilk olarak Milletvekili Eşref Taş ile Bakan Cevdet Yılmaz'ı ziyaret edip kendilerinden destek talebinde bulunduklarını belirten Kulüp Başkanı Yılmaz, ancak hiçbir şekilde destek alamadıklarını söyledi. Oynadıkları birçok karşılaşmada sahipsizlik ve haksızlıktan kaynaklı çoğu puanlarının heba olduğunu belirten Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü. “Bingöl'e mal olmuş ve köklü bir geçmişe sahip olan Genç Murat Spor'u devir aldığımızda sadece kendi başımıza hareket etmedik. Böylesi ağır bir sorumluluğun altından bireysel olarak kalkamayacağımızı biliyorduk. Bundan dolayı ulaşabileceğimiz, gidebileceğimiz tüm kapılara gittik. Bu düşünceler ile gittiğimiz Milletvekili Sayın Eşref Taş ve Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz'dan samimi bir açıkçası pekte oralı olmadı. Nihayetinde kendi şahsi bir işimiz için destek istemiyorduk, tüm Bingöl'e mal olmuş, her bir maçında binlerce kişinin büyük heyecanla izlediği bir takım için destek istedik. Ancak ne maddi nede manevi bir destek görmedik. Dersim'de oynadığımız ve son anlarına kadar önde olduğumuz bir maçta daha önceden ayarlandığı belli olan bir hakemden dolayı hakkımız gasp edildi. Öyle bir maç düşününki Milletvekilinden tutun tüm ilin bürokrasisine kadar gelip takımlarının maçını izlediler. O maçta çıkan olaylardan dolayı 4 maç saha kapatma ve para cezası alan o ilin takımına PDFK verdiği skandal bir kararla verdikleri cezayı geri aldı. Şuradan şunu anlıyoruz. Nerede olursanız olun desteğiniz olmadı mı her daim kaybedersiniz. Bu gibi birkaç maç daha yaşadık ve bunlardan dolayı hakkımız hep elimizden alındı. Bu konular içinde destek talebinde bulunduğumuz siyasi ve bürokrasilerimiz hiçbir şekilde yanımızda olmadılar.

İŞADAMLARINA ÇAĞRI

İşadamlarına da seslenen Kulüp Başkanı Yılmaz: “İlçemizde ve yurdumuzun dört bir yanına dağılan işadamlarımıza sesleniyorum; Her platformda 'Genç Murat Spor'u çok seviyoruz, bu durumda olması bizi çok üzüyor' deniliyor. Şimdi yönetim olarak biz de sizlere soruyoruz, hani sizin sevginiz? Eğer bu takımı gerçekten seviyorsanız gelin takıma destek verin. Biz de bu sevginizde samimi olduğunuza inanalım"

“FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUM”

Futbolu hobi olarak gören ve üst kademe tecrübeleri olmayan gençlerden oluşan bir takım devir aldıklarını belirten kulüp Başkanı Nurullah Yılmaz yaptıkları takviye transferler sayesinde iddialı bir takım haline geldiklerini belirtti. Yılmaz: “Takımı devir aldığımızda ilçemiz gençlerinden kurulu ve özveriyle mücadele etmelerine rağmen sadece 1 puanı olabilen bir takım devir aldık. Akabinde yeni bir teknik kadro oluşturup teknik kadromuzun isteği doğrultusunda transferler yaptık. Yaptığımız transferlerimizin hepside yerinde ve doğru transferlerdi. Bu arkadaşlarımız takıma kısa sürede uyum sağlayıp çok başarılı maçlar çıkardı. Kendilerini ve teknik ekibimizi kutluyorum” dedi

“TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İç ve dış sahalarda oynadıkları karşılaşmalarda yağmur çamur demeden kendilerini yalnız bırakmayıp destek olan taraftara teşekkür ettiğini belirten Kulüp Başkanı Yılmaz: “Her şeyden önce Genç Murat Spor taraftarının büyük özverisi takdire şayandır. Kendi sahamızda olsun deplasmanlarda olsun bizleri hiçbir şekilde yalnız bırakmayıp takımlarına destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum”

“ÖNÜMÜZDEKİ YILIN PLANLARINI YAPIYORUZ”

Takımın ligde kalma yolunda matematiksel olarak şansının halen bulunduğunu belirten Yılmaz, takımın ligden düşmesi halinde mevcut kadroyu koruyup gelecek sezon amatörde mücadele edecek başarılı bir takım oluşturmanın planlarının da yapıldığını belirtti. Yılmaz: “Bilindiği gibi ligde kalma şansımız halen devam etmekte. Bu şansımız devam ederken aksi durumları da göz önünde bulundurup gelecek sezon için amatörde mücadele edebileceğimiz bir takımı oluşturmak içinde çaba harcıyoruz. Futbolcularımız ile yaptığımız görüşmede kendileri de bizler ile devam etme konusunda görüş belirttiler. Bizlerde takımı dağıtmayı mevcut kadromuz ve bu kadromuza yapacağımız transfer ile daha güçlü bir takım olarak grubumuzda mücadele edip BAL Ligi'ne çıkmayı planlıyoruz düşünüyoruz” dedi 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
12.05.2024
16:22
Bingöl`de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de yol levhasına çarpan araç hurdaya döndü! 1 ölü 3 yaralı
Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın