KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

Genç myo 2015'de tamamlanacak

Bingöl Üniversitesi kampüsünde öğretime devam eden Genç Meslek Yüksek Okulu bitme aşamasında olan inşaattın tamamlanmasıyla Genç’e nakil olacak.

Genç myo 2015`de tamamlanacak
15 ARALIK 2014 PAZARTESİ 07:57
0
4422
0
AA aa

Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çocuk Gelişimi, Elektrik Elektrikli Cihaz Teknolojisi Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Ormancılık ve Orman Ürünleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Aromatik Bitkiler, Su Ürünleri ve Organik Tarım gibi bölümlerin olduğu Genç MYO'nun öğrencileri, önümüzdeki yıl Genç'te eğitim görmeye başlayacak.

Konu hakkında bilgi veren Genç MYO Müdürü Doç. Dr. Alaattin Yüksel: “Meslek Yüksek Okulumuz 2015'te eğitime hazır hale gelecek. Şuanda 250 civarında öğrenci bünyemizde eğitim görüyor. Bu sayı seneye yükselecek. Allah'ın izniyle gelişimde lider üniversite olacağız. Genç MYO, seneye açılacak olan yeni bölümlerle beraber daha çok öğrenci alacak” dedi.

8 BİN METREKARELİK KAPALI ALANA SAHİP

Genç Meslek Yüksek Okulu 16,5 dönümlük arazi üzerinde yaklaşık 8 bin metrekarelik kapalı alana sahip olduğunu belirten Yüksel: “2009 yılından beri fiziki bina sorunu yüzünden Genç'te hizmet veremeyen Genç MYO öğrencileri şimdiye kadar Bingöl Üniversitesi kampusunda eğitim görüyordu. Geçtiğimiz yıl yer sorunu çözülen Genç MYO için 25 Haziran 2014 tarihinde Bingöl Üniversitesi Rektörlük binasında ihalesi yapıldı. Gerçekleşen ihalenin ardından yapılan yer teslimi ile birlikte ilk kazması geçtiğimiz aylarda vurulan Genç Meslek Yüksek Okulu'nun 400 iş günü içinde bitirilip teslim edilmesi planlanıyor” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın