KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Genç öğretmen ölü bulundu

Bingöl merkeze bağlı Sudüğünü Köyü’nde görev yapan öğretmen kaldığı lojmanda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek, hayatını kaybetti.

Genç öğretmen ölü bulundu
12 ŞUBAT 2014 ÇARŞAMBA 09:40
0
5303
0
AA aa

Alınan bilgiye göre, Sudüğünü Köyü İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Abdullah Bayramoğlu (26), akşam kaldığı okul lojmanında ısınmak için sobayı yaktı. Sabah ders saatinin başlamasıyla beraber Abdullah Bayramoğlu'nu okulda göremeyen meslektaşları durumdan endişe ederek telefonla aradı. Telefona cevap alamayan meslektaşları Bayramoğlu'nun kaldığı daireye girince cansız bedeniyle karşılaştı.

Meslektaşları olayı jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden nöbetçi savcı, olay yeri incelemesini tamamladıktan sonra, öğretmen Bayramoğlu'nun cesedini otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Hayatını kaybeden öğretmen Bayramoğlu'nun 3 yıldır Sudüğünü Köyü'nde öğretmenlik yaptığı belirtilirken, öğrencilere normal eğitimin yanında manevi eğitim verdiği, köylülerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin kendisinden çok memnun oldukları öğrenildi. Öğretmen Bayramoğlu'nun ani olarak hayatını kaybetmesi köyde büyük üzüntüye yol açtı.

MEM'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öğretmen Bayramoğlu'nun vefatı üzerine Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajda: “İlimiz Merkez Sudüğünü İlkokulu sınıf öğretmeni Abdullah Bayramoğlu 11 Şubat 2014 tarihinde ikamet ettiği okul lojmanında soba zehirlenmesi olduğu tahmin edilen (karbonmonoksit sızması ) sonucu vefat etmiştir. Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitim çalışanları olarak merhum Abdullah Bayramoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dileriz” denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın