KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ekim 2026 Pazartesi

Genç sanayisi kaldığı yerden…

Genç ilçesinde 2008 yılında yapımına başlanan 78 iş yeri projeli Genç Küçük Sanayi Sitesi 2 etap temel atma çalışmalarına başlandı...

Genç sanayisi kaldığı yerden…
14 AĞUSTOS 2009 CUMA 08:18
0
1762
0
AA aa
2 gün önce gerçekleştirilen temel atma çalışmalarını kooperatif üyeleri de yakından takip ettiler. Çalışmalara ilişkin bilgi aktaran Genç Küçük sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yılmaz Bozkurt, 72 işyerinden oluşan Genç Küçük Sanayi Sitesinin 2008 yılında 46 adet işyerinin temelinin atıldığını, kalan 32 işyerinin temelinin ise 2 gün önce atıldığını belirtti. ‘Çalışmaların, ne zaman bitirilmesi planlanıyor?' şeklindeki soruya 'üyelerimizin aidatlarını düzenli ödemeleri durumunda 2010 yılında iş bitmiş olacak'' sözleri ile yanıtlayan Bozkurt, üye aidatları ve çalışmalara ilişkin şunları söyledi; ‘' Küçük sanayi siteleri, yüzde 70'i devlet kredisiyle yapılır. Geri kalan yüzde 30'u da üyelerin aidatlarıyla yapılıyor. Ticaret ve Sanayi Bakanlığı Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ile yaptığım görüşmede, üyelerin ödemesi gereken yüzde 30'luk aidat tutarının zamanında ödemesi ve müteahhidin iş yapması şartıyla Bakanlığın, yüzde 70'lik kredisinde hiçbir sıkıntı olmayacağını taahhüt etti. Ayrıca, 2008 yılı Ağustos ayında Genç Küçük Sanayi Sitesi'nde yaptığımız temel atma törenine katılan Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı Sayın Zafer Çağlayan da, yaptığı konuşmada üyelerin yüzde 30'luk payını yatırmaları halinde 2009 yılı içinde Genç Küçük Sanayi Sitesi'nin bitirileceğini halk önünde taahhüt etmişti'' dedi. Üye aidatları konusuna da değinen Bozkurt ''2008 yılı Haziran ayı sonuna üyelerimizin ödediği aylık taksitler 70 TL idi. 01 Temmuz 2008'den itibaren ise aylık aidatlar 100 TL'ye çıkarılmış olup, bu rakam 2009 yılı için ise aylık 150 TL olarak belirlenmiştir. Üyelerimiz 2009 yılı içerisinde her ay 150TL ödeme yapacaktır. Ayrıca 2009 Mayıs -Ağustos ve Ekim aylarında 750 şer TL'lik ara ödemeler (toplamda 2 bin 250 TL) ödenmesi genel kurulumuzca ödenmesi kararlaştırılmıştır. 2009 yılında her üye, toplam 4 Bin 050 TL ödemiş olacak'' dedi.

Üyelerin aidatlarını zamanında ödemeleri konusunda uyarılarda da bulunan Bozkurt, aksi halde ana sözleşmenin 14. maddesi gereğince üyelikten çıkarılma yoluna gidilebileceğini hatırlattı.

Bingol Kent Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.10.2026
00:25
Karlıova`da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Karlıova'da atlar yarıştı, Vali Çelik de piste çıktı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlenen 4. Geleneksel Toklular At Yarışları, farklı illerden gelen 40 yarışmacının mücadelesine sahne oldu. Yarışların ardından Bingöl Valisi Cahit Çelik ata binerek yarış alanında tur atarken, etkinlik renkli görüntüler oluşturdu.
05.10.2026
00:23
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST`te Türkiye birincisi oldu
Bingöllü öğrenciler TEKNOFEST'te Türkiye birincisi oldu
TEKNOFEST Güneydoğu için Şanlıurfa'da bulunan Bingöllü öğrenciler, Yer Bilimleri alanında hazırladıkları projeyle Türkiye birinciliği elde etti. Hasan Fırat Kaçmaz ve Muhammed Server Bekil'in birincilik ödülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi.
05.10.2026
00:22
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden `13 saatlik bekleme` iddiası
Hızar kazasında iki parmağını kaybetti! Aileden '13 saatlik bekleme' iddiası
Bingöl'ün Genç ilçesinde odun keserken ayağını hızar testeresine kaptıran 39 yaşındaki Mustafa Pirinci'nin iki parmağı koptu. Ailesi, yaralının farklı sağlık kuruluşları arasındaki sevk sürecinde yaklaşık 13 saat ameliyat beklediğini ve bu nedenle parmaklarının kurtarılamadığını ileri sürdü.
05.10.2026
00:20
12 Bingölspor Adana`da son bölümde yıkıldı: 1-0
12 Bingölspor Adana'da son bölümde yıkıldı: 1-0
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12 Bingölspor, Adana 01 FK deplasmanında uzun süre golsüz eşitliği korudu ancak maçın son bölümünde kalesinde gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, sezonun 5. haftasını puansız tamamladı.
05.10.2026
00:18
Ölen gencin ailesi:
Ölen gencin ailesi: 'İhmali olanlar hesap vermeli!'
Solhan'da okul pansiyonundaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdülkerim Demir'in ölümüyle ilgili gözler yürütülen adli ve idari soruşturmaya çevrildi. Aile, kazada ihmali bulunanların ortaya çıkarılmasını ve sorumluların hesap vermesini istiyor.
05.10.2026
00:17
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Gözyaşları arasında hüzünlü veda!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde okulun mutfağındaki yük asansöründe başının sıkışması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 15 yaşındaki Abdulkerim Demir, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın