KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Haziran 2026 Cuma
°C

Genç sentetik çim saha son halini alıyor

Genç Şehir Stadı'nın sentetik zemine çevrilmesinin ardından sahanın bazı kısımlarında zeminin bozuk olduğunu farkeden Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, yetkili firmayı uyarmasının ardından zemin yeniden elden geçirildi.

Genç sentetik çim saha son halini alıyor
15 AĞUSTOS 2011 PAZARTESİ 00:49
0
3324
1
AA aa

Nurteks Firması tarafından yapılan Genç Şehir Stadı Sentetik Zemini, geçtiğimiz hafta son halini aldı. Sahanın yaklaşık dörtte birinin sorunlu olduğunu farkeden İlçe Spor Müdürlüğü, yetkili firmanın işine onay vermeyerek, zeminin bozuk olan kısımlarının yeniden döşenmesini talep etti. İlçe Spor Müdürlüğünün onay vermemesi üzerine Genç'e gelen firma yetkilileri bozuk olan zeminin üzerindeki halıyı kaldırarak gerekli düzeltmelere başladı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız İlçe Spor Müdürü Engin Dağ, '' Son kontrollerimizi yaptık ve zeminin bozuk olduğunun kanaatine vardık. Kontrolörlerin sahayı incelemesi sonucunda da zemininin bozuk olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine yetkili firma ile iletişime geçip zemin düzeltildikten sonra onay vereceğimizi bildirdik. Geçtiğimiz günlerde buraya gelen Firma yetkilileri, bozuk olan kısımları yeniden söktüler ve bozuk olan zeminin düzeltilmesi için çalışmalar devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Fikri Aytekin (@Misafir_6128)
15 Ağustos 2011 Pazartesi 15:33
vala dogrudur çim saha yapıyorsunuz merkeze baglı çevrimpınay köyünde sadece topragı düzeltemiyorsunuz 5 senedir bozuk halde durıyor bozanda sizlersiniz gelmiş çim sahada bahs ediyorsuuz sanki ben köyden gelince orda oynamaya izin verilkiyor gibi nasıl anlayış bu anlamadım
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın