KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Genç SYDV'ye 3 işçi alınacak

Genç Kaymakamlığı İŞKUR kapsamında çalıştırılmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 3 geçici işçi (Kadın) alımı yapılacak. Başvuruların başladığı bildirilirken, alınacak işçilerin yılsonuna kadar çalıştırılacağı öğrenildi.

Genç SYDV`ye 3 işçi alınacak
01 NİSAN 2022 CUMA 18:06
6
1864
0
AA aa

Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Genç Merkez mahalle ve köylerinde ikamet eden bakıma muhtaç, kimsesi olmayan, evde bakım hizmetlerini yerine getiremeyen engelli ve 60 yaş üstü vatandaşların evlerinin genel temizliğinin ve kişisel bakımlarının yapılması için 3 geçici işçi alınacağını duyurdu.

Geçici işçilerin 31 Aralık 2022 tarihine kadar istihdam edileceği öğrenilirken, başvuruların devam ettiği bildirildi.

Başvuracak kişilerde aranan şartlar ise şu şekilde:

A-Genel Şartlar                               

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak                               

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.                                     

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.                                

4-657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı bulunmamak,                               

5-Her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etme engeli bulunmamak.                       

B. Özel Şartlar

1- Vakfın bulunduğu ilçe sınırlan içerisinde son 6 aydır ikamet ediyor olmak,

2- Başvuru tarihi itibarıyla 26 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük olmamak,

3- Aktif herhangi bir sosyal güvencesi bulunmamak,      

4- Başvuran kişilerin öncelikle 3294 saydı kanun kapsamında (Vakfımızdan sosyal yardım alma şartını sağlayan kişiler) bulunanlardan olması,  

5-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak, temizlik malzemelerine karşı alerjisi bulunmamak,  

6- işe başladıktan sonra (Bir) ay deneme süresi olacaktır. Verilen talimatlarına veya göreve uymayanların herhangi bir işleme gerek kalmaksızın sözleşmesi fesh olunacaktır.

NOT: Genç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucu personel alıp almamakta veya gerektiğinde tek taraflı iptal etme konusunda serbesttir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Adayların 02.04.2022 tarihi mesai bitimine kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına elden teslim etmeleri gereken belgeler.                          

1 - Başvuru Formu Genç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından temin edilecektir.             

2- Kimlik fotokopisi ve Nüfus Aile kayıt Örneği

3- Adli Sicil Kaydı             

4- Sağlık Raporu Sadece işe alınacak adaylardan istenecektir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın