KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Genç sydv'ye 6 personel alınacak

Genç Kaymakamlığı SYDV Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere ‘Belirsiz Süreli Sözleşmeli’ olarak 6 personel alınacağı bildirildi. Müracaat şartları ve istenilen beleğeler şöyle;

Genç sydv`ye 6 personel alınacak
25 EYLÜL 2012 SALI 02:13
0
3552
0
AA aa

Genç Kaymakamlığı'ndan yapılan duyuruda, Genç İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin 21.09.2012 tarih ve 2012/30-7 sayılı kararı ile SYDV Müdürlüğü'nde istihdam edilmek üzere 4'ü Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, 2'si Büro Görevlisi olmak üzere "Belirsiz Süreli Sözleşmeli” olarak 6 personel alınacağı belirtildi.

Belirtilen şartları taşıyan adayların Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden http://appext.aile.gov.tr/vaklfilan/Giris.aspx adresinden online olarak müracaat etmeleri gerektiğinin belirtildiği duyuruda, müracaatların 22 Eylül 2012 ile 01 Ekim 2012 tarihleri arasında kabul edileceği ifade edildi.

Evrakların “Genç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Hükümet Konağı Arkası Vakıf Binası/GENÇ” adresine şahsen teslim edilmesi gerektiğinin vurgulandığı duyuruda, mülakata hak kazananların evrak teslim tarihi de “02-05 Ekim 2012” tarihleri olarak belirtildi.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak başvuracak adayların “Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitim veren Siyasal ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmaları” gerektiğinin kaydedildiği duyuruda, Büro Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylarda da “Üniversitelerin en az 4 yıllık Lisans Eğitimi veren bölümlerinin birinden mezun olmak” şartının arandığı vurgulandı.

Tüm adaylar için “Yükseköğretim Kurulu öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan ve geçerli Kamu Personel Seçme Sınavından 2011 - 2012 KPSS P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak” şartının arandığı bilgisine yer verilen duyuruda, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi müracaatlarında ilçede ikamet şartı arandığı da ifade edildi.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Başvuru dilekçesi (Özgeçmiş, ikamet adresi ve iletişim bilgileri ve başvuru yapmak istediği unvan yazılı olarak dilekçede yer alacaktır.)

2) Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı sureti,

3) önlü arkalı Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Geçerli KPSS P3 sınav sonuç belgesi aslı veya onaylı sureti

5) 2 adet vesikalık fotoğraf,

6) Varsa İş deneyim belgeleri,

7) İkametgâh ilmühaberi

8) Erkek adaylar için Askerlik görevini yaptığına veya muaf olduğuna dair belge.

SINAVI KAZANANLARDAN İSTENECEK BELGELER

1) Sağlık Kurulu raporu, (Kazananlardan istenecektir.)

Detaylı bilgiye, Genç Kaymakamlığı'nın http://www.genc.gov.tr kurumsal web sitesinden ulaşılabileceği belirtildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.01.2026
01:22
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
Üniversite öğrencilerine af geliyor!
AK Parti tarafından hazırlanan 25 maddelik öğrenci affı düzenlemesinde sona gelindi. Yapılan çalışmaya göre af kapsamını sınırlı tutulacak. Düzenlemeden yalnızca lisans öğrencileri faydalanacak. Eğitimine ara veren kişiler, mazeretlerini resmi belgeyle ispatlamak zorunda olacak.
26.01.2026
01:11
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Zorlu deplasmandan şampiyonluğa bir adım daha!
Lider 12Bingölspor, Malatya Yeşilyurt deplasmanında hem sakatlıkla hem kırmızı kartla boğuştu ama üstün oyunuyla 1-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
26.01.2026
01:11
Bingöl`de 163 kişiye iş fırsatı
Bingöl'de 163 kişiye iş fırsatı
Müftülük ve Kültür-Turizm'e alınacak katılımcılar, noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular bugün başlıyor.
26.01.2026
01:09
Bingöl`de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Bingöl'de İl Özel İdaresi Ekibine Dahreli Saldırı
Saldırı sonrası iş makinesinin kullanılamaz hale geldiği, bu nedenle bölgede yol açma çalışmalarının durduğu öğrenildi. Yaşananlara tepki gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Üçgül; 'Şimdi iş makinesi arızalı, yollar kapalı.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın