KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Genç yibo'da sanat katı açıldı

Semazen Portresi ve Ebru Sanatı’nın örnekleriyle tamamen yeni bir çehreye bürünen Genç YİBO’nun sanat katı törenle açıldı.

Genç yibo`da sanat katı açıldı
18 NİSAN 2013 PERŞEMBE 08:09
0
3646
0
AA aa

Eğitimde İyi Örnekler ve “Farkında Ol Değiştir” projeleri ile Bingöl Genç Yatılı Bölge Ortaokulu, son zamanlarda görülmemiş güzellikte bir etkinliğe imza attı.

Proje kapsamında yapılan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Defterdarı İhsan Mintaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fikret Bozaba, Ali Berdibek, Şube Müdürü Cevdet Ataoğlu, daire amirleri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Çetin Güven, geçen yıl yapılan “Dalin Resim Yarışması'nda” okulun ülkede 3. olmasını sağlamış ve resim atölyesi kazandırmıştı. Bu atölyede fikir önderliği yaptığı proje, sanatsever öğrenci ve öğretmenlerin katkılarıyla, aylar süren çalışmalar sonunda tamamlandı.

Osman Hamdi Bey, Âşık Veysel, Yunus Emre, “vav” harflerinden oluşan semazen portresi ve Ebru sanatının örnekleriyle tamamen yeni bir çehreye bürünen sanat katının açılışı yapıldı. Açılışı yapanlar, tüm beğenilerini sunarak yüzlerinde “Sanata Dair” bir gülümsemeyle ayrıldılar.

Sanat Katı gezisinden sonra, okulun 3/A sınıfı öğretmeni Handan Şahin ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları “Türk Halk Müziği” ve “Türk Sanat Müziği” koroları ile etkinlik sona erdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.08.2025
15:19
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Asfaltta 11 milyon liralık tasarruf hedefi
Bingöl Belediyesi, kendi asfalt plentinde ürettiği BSK asfalt ile şehir genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonuna kadar 40 bin ton asfalt üretimi hedeflenirken, bu çalışmalarla birlikte yaklaşık 11 milyon 250 bin TL tasarruf sağlanması öngörülüyor.
25.08.2025
15:07
Bingöl`de organik ‘Kütük Balı` hasadı başladı
Bingöl'de organik 'Kütük Balı' hasadı başladı
Bingöl'ün yaylalarında arıcılar tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen kütük balının hasadı başladı.
24.08.2025
19:14
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisinden dolandırıcılara baskın! 4 şüpheli tutuklandı
Bingöl polisi tarafından Bingöl, İstanbul ve Kırklareli'de dolandırıcılara yönelik yapan Çapakçur Operasyonu'nda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
24.08.2025
19:08
Gökçeli Köyü Derneği`nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği'nden Birlik Buluşması
Gökçeli Köyü Derneği Başkanı Murat Gündü; 'Hep birlikte daha güçlü, daha dayanışmacı bir gelecek inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.'
24.08.2025
18:32
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Bingöl hijyen uygulamasını başlattı
Yapılan bildirimler, temizlik personeline SMS yoluyla iletilecek, böylece rutin temizlik saati beklenmeden kısa sürede müdahale edilecek.
22.08.2025
17:58
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Dilencinin üzerinden çıkan para zabıtayı da şaşırttı!
Bingöl'de dilencilere yönelik uygulama yapan Bingöl Belediyesi Zabıta ekipleri, bir dilencinin üzerinden çıkan rakam karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın