KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Genç'e anadolu sağlık meslek lisesi

Genç ilçesine 60 kişi kapasiteli 2 derslikli “Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi” açılacağı bildirildi.

Genç`e anadolu sağlık meslek lisesi
04 TEMMUZ 2013 PERŞEMBE 07:22
0
4274
3
AA aa

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde 2 derslikli 60 öğrenci kapasiteli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağı bildirildi. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmet vermesi planlanan Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin, İmam Hatip Lisesi ya da Kız Meslek Lisesi binasında hizmet vermesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş: “Yapımı biten ve yakın bir zamana kadar hizmete girecek olan Genç Devlet Hastanesi'nden sonra Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni de ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık bir yıllık bir çalışma sonucu ilçemize kazandırdığımız Genç Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ilçemizde hizmet vermeye başlayacaktır. İki derslikten oluşan okulumuz 30 kişilik hemşirelik ve 30'da tıbbi sekreterlik olmak üzere toplamda 60 kişilik olacak. Okulu bitiren öğrenciler birçok yerde çalışma imkânı bulabileceklerdir. Mezun olan öğrenciler, öncelikle sağlık sektöründe personel istihdam açığı sebebiyle devlet ve özel hastaneler, dispanserler, hasta bakım merkezleri gibi sağlık hizmeti veren birçok kurumda iş bulma imkânına sahip olacaklar veya yönetici sağlık personeli olma yolunda da kariyerlerini sürdürebileceklerdir” dedi.

Milletvekili Taş, Genç ilçesine Sağlık Meslek Lisesi'nin kazandırılması konusunda büyük desteği olan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Bulut ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mirzanlı (@Misafir_14290)
05 Temmuz 2013 Cuma 13:40
BİNGÖL SARAY MAHALESİNDE 20 GÜNDÜR SULAR AKMIYOR. SEN TUTURMUŞ OKUL AÇIYORSUN. İNSANLAR BANYO YAPMIYOR SAYIN MİLET VEKİLİ NE BİÇİM BİR İNSANSINIZ SİZ AKP LİLER. SİZİ ŞİDETLE KINIYORUM
ABUZER (@Misafir_14275)
04 Temmuz 2013 Perşembe 17:18
Hizmet yapanlardan ALLAH Razı olsun. Genç çok çekti siyasilerden, bir hastanemiz vardı , Abdurrahman ANİK bey sağolsun, çürüğe çıkarıp , güçlendirme planlarıyla bazı yandaşlarına peşkeş çekilecekti. Bakan bey uyanık davrandı , bu güçlendirme parasıyla yeni hastahane yapılır deyip onay vermedi. Bizler yapılan hizmetleri atıl duruma düşürmek için neler yapmıyoruz ki, 5 katlı hashane loljmanları sağlam 2 katlı hastahane çürük buna kargalar bile güler. Sayın ANIK ahirette vereck hesabın vardır inşaallah, Adil olacaksınız , müftüsünüz diye sizleri belediye başkanı seçtik , bacanığına kendine BİNGÖL merkezde apartman diktin , malzemeler belediye araçlarıyla taşınıyordu. BUnları unutmadık. Allah islah etsin diyoruz.Şimdi yine siyaset için uğraşıyorsunuz , yeter artık , kefenin cebi yok.
tebrikler (@Misafir_14270)
04 Temmuz 2013 Perşembe 15:09
Hayırlı uğurlu olsun.. Genç açısından son derece önemli bir kazançtır sayın vekili kutluyorum.
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın