KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Genç'in bitmeyen hastanesi

Tamamlanıp teslim edilmesi yılan hikâyesine dönen Genç Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan TOKİ Ön İnceleme Heyetinin tespit ettikleri bazı eksikliklerden dolayı ‘geçici kabulü’ yapmadıkları ve ilgili firmaya Mayıs ayına kadar süre verdikleri öğrenildi. Hastanenin tam olarak faaliyete girebileceği tarihin ise Haziran ayı olarak öngörüldüğü belirtildi.

Genç`in bitmeyen hastanesi
21 OCAK 2013 PAZARTESİ 07:39
0
2641
2
AA aa

Geçtiğimiz hafta içinde Genç Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan TOKİ ön inceleme heyeti, hastane binasının elektrik, mekanik ve inşaat konularında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bir takım eksiklikler tespit eden heyet, durumu rapor haline getirdikten sonra ilçeden ayrıldı. Konu ile ilgili Ankara kaynaklı ulaştığımız Sağlık Bakanlığı ve TOKİ yetkilileri ise hastanenin eksikliklerinin giderilmesi için ilgili firmaya Mayıs ayına kadar süre verildiği ve hastane binasının tam olarak Haziran ayında ancak hizmet vermeye başlayabileceğini belirttiler.

TOKİ yetkilileri: “Firmaya Mayıs ayına kadar süre tanındı”

TOKİ yetkilileri: “Bilindiği üzere Genç Devlet Hastanesi yapım aşamasında iken projeden kaynaklı bazı eksiklikler tespit edildi ve bu eksikliklerin giderilmesinden dolayı belirtilen teslim süresi de uzadı. Son süreçte ise bu defa hastaneyi yapan firmadan kaynaklı bir takım eksiklikler tespit edildi. Tespit edilen eksiklikler, firma yetkililerine bildirildi ve kendilerine Mayıs ayına kadar süre tanındı”

Sağlık Bakanlığı yetkilileri: “Önemli olan vatandaşların eksiksiz hizmet alabilmesi”

“Bazı eksiklikler, hastane ve hasta açısından önemli sorunlar doğurabilir. Kimseyi mağdur etmemek için bu eksikliklerin giderilmesini beklemek daha doğru olur” diyen Sağlık Bakanlığı yetkilileri ise hastanenin Haziran ayı içerisinde tam olarak hizmet vermeye başlayabileceğini belirttiler. Bakanlık Yetkilileri: “TOKİ ön inceleme heyetinin hastanede yaptıkları incelemelerde bir takım eksiklikler tespit edildi. Bunu rapor haline getiren heyet, belirtilen eksiklikleri firmaya bildirdi. Bu eksiklikler giderildikten sonra hastane Mayıs ayı içinde teslim alınacak. Kimseyi mağdur etmemek için bu eksikliklerin giderilmesini beklemek daha doğru olur. Büyük olasılıkla Genç Devlet Hastanesi yeni yerinde Haziran ayında ancak eksiksiz hizmet verebilecek. Önemli olan vatandaşların yeni yapılan modern hastaneye gittikleri zaman herhangi bir aksaklık yaşanmadan iyi bir şekilde hizmet alabilmesi” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Darahini (@Misafir_11656)
21 Ocak 2013 Pazartesi 23:02
ORASI HASTANE YERİ Mİ Kİ BİTMEDİ DİYE ÜZÜLÜYORSUNUZ.DARACIK YERE SIKIŞMIŞ HASTANE.DEMİR YOLU VE KARA YOLLARI GÜRÜLTÜSÜ İLE TEDAVİ ŞEKLİ.YENİ BİR BULUŞ.SAĞLIK BAKANINA DUYURULUR.BEN BİR GENÇ'Lİ OLARAK O YOLDAN HER GEÇTİĞİMDE KAHROLUYORUM.YAZIK HEM DE ÇOK YAZIK GENÇ'TE BAŞKA YER YOK MUYDU?HELE BİTİŞİĞİNDEKİ KOOPERATİF EVERİ TADINDAN DOYULMUYOR.BÖYLE ŞEHİRCİLİĞE CAN KURBAN.O YERE KOOPERATİF İZNİNİ VEREN BAŞKAN DÜNYA OLDUKÇA ANILACAKTIR.AMA NASIL.ANLAYAN ANLIYORDUR.BAŞKA SÖZE HACET YOK.
katakulle (@Misafir_11637)
21 Ocak 2013 Pazartesi 10:50
milletvekili, hastanenin kadro ve medikal ihale listesi ile uğraşacağına binanın tamamlanması için mütahhite baskı kursaydı şimdi çoktan teslim alınırdı. bu mütahhidin bu kadar rahat olmasıda açıkçası normal karşılanacak bir durum değil acaba diyorum hani bu işte milletvekili ile.... ama yok yok o pis günahlarını almim bennn
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın