KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mart 2026 Çarşamba
°C

Genç'in yeni kaymakamı göreve başladı

Tunceli vali yardımcılığından Genç İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Muammer Köken göreve başladı.

Genç`in yeni kaymakamı göreve başladı
28 ARALIK 2010 SALI 08:33
0
2689
0
AA aa

Dün mesai saatinin başlamasıyla birlikte görevine başlayan Kaymakam Köken, tebrikleri ve ziyaretçileri makamında kabul etti. 

“Biz gittiğimiz her yerde hizmet için varız diyen” Köken, “Bugün itibariyle ben de artık bir Gençliyim. Buraya en güzel hizmetleri sunmak için görevlendirildik. Genç'in ister ekonomik ister sosyo kültürel sıkıntıları elbette ki vardır. Bunları asgariye indirmek için elimizden geleni yapacağız. Bütün sıkıntıları ‘okus pokus' diyerek yok edemeyiz. Ciddi bir şekilde hazırlanmış projelerle mevcut sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Burada bizim için en önemli olan konu ise kişisel yeteneklerin veya toplu yeteneklerin ortaya çıkmasıdır. Üretici olmalıyız. Her insanın yetenekli olduğu bir iş alanı vardır. İşte bu yetenekleri hep beraber ortaya çıkarmalıyız. Tek dileğim; hep birlikte hareket edip Genç için en iyisini yapmaktır. Genç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle, Genç Kaymakamı Serkan Şeker Balıkesir'in Kepsut ilçesine atanmasıyla boşalan Genç Kaymakamlığı'na da Tunceli vali yardımcılığı görevini ifa eden Muammer Köken getirilmişti.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.03.2026
03:29
Alban`dan Deprem Haftası`nda Sert Mesaj
Alban'dan Deprem Haftası'nda Sert Mesaj
Deprem Haftası için 'kutlama değil, hesap sorma haftası' mesajını veren ve yaşanan büyük afetlere rağmen gerekli adımların atılmadığı ifade eden TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban; 'Doğal olan depremdir, doğal olmayan ise afettir. Depremleri önlemek mümkün değildir ancak zararlarını azaltacak teknik, hukuki, mali ve sosyal politikaları uygulamak mümkündür.'
04.03.2026
03:28
Bingöl`de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl'de her gün 2 bin 500 kişilik iftar yemeği
Bingöl Belediyesi'nce Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 2 bin 500 kişilik 3 çeşit sıcak yemek menüsü ile iftar hizmeti sunuyor. Özellikle yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, emniyet güçleri ve sağlık personeli iftar programından faydalanıyor.
04.03.2026
03:27
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Gökçeli Köyü Derneği İftarda Buluştu
Bingöl'ün köklü yerleşimlerinden Gökçeli Köyü Derneği (Talvarı) sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
04.03.2026
03:27
Grup Tillo Genç`te sahne alacak
Grup Tillo Genç'te sahne alacak
Etkinlik, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
04.03.2026
03:25
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Otomobil istinat duvarına çarptı! 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:37
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Genç şefler iftarda hünerlerini sergiledi
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın