KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Gençler için mücadele veriyoruz

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu belirten Sekaran Spor Kulübü Derneği Başkanı Kaçar, gençleri kahve köşelerinden, uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele verdiklerini söyledi.

Gençler için mücadele veriyoruz
02 HAZİRAN 2015 SALI 02:15
0
2559
0
AA aa

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın mücadelesini veren Sekaran Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu, toplantı düzenledi.

Toplantıya AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Feyzi Berdibek, Ilıcalar Belediye Başkanı M. Akif Günerigök, Bingöl Belediyesi eski Başkanı Hacı Ketenalp, Ilıcalar Belediyesi eski Başkanı Gıyasettin Koçihan, Sekaran Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu ve Sekaranlılar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sekaran Spor Kulübü Derneği Başkanı Bahri Kaçar, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve bölge insanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak için dernek çatısı altında birleştiklerine dikkat çekti.

Spor ile gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istediklerini belirten Sekaran Spor Kulübü Derneği Başkanı Kaçar: " Gençlerimizi kahve köşelerinden, uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele veriyoruz. Bu çerçevede dernek olarak elimizi taşın altına koyduk. Bölgemizde spor tesislerinin yapılması için çalışıyoruz. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunun bilincindeyiz. Bu gecemizde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Programın sonunda Dernek Başkanı Kaçar, AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Feyzi Berdibek'e el yapımı saat hediye ederken, Dernek Başkan Yardımcısı Ahmed Korkulu ise Ilıcalar Belediye Başkanı M. Akif Günerigök'e el yapımı saat hediye etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın