KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Gençler sabah namazında buluştu

Hür Dava Partisi(HÜDA PAR) Bingöl Gençlik kollarına bağlı Gençler, Sabah namazında Yeni Mahalle Camisinde bir araya geldi.

Gençler sabah namazında buluştu
11 MART 2015 ÇARŞAMBA 22:24
0
2748
0
AA aa

 Sabah namazını cemaatle kılan HÜDA PAR Bingöl Gençlik kollarına bağlı üye Gençler, daha sonra Bingöl Kalem Derneği'nin Yeni Mahallede bulunan şubesine geçildi. Burada toplu olarak kahvaltılarını yapan HÜDA PAR Gençlik kollarına bağlı üye Gençler, yapılan kısa sohbetten sonra dağıldılar.

“HAYIRLI FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Gençlik kolları başkanı Fuat Sönmez burada yaptığı konuşmada: “Kurulduğumuz günden bu yana Hür Dava Partisi Gençlik kolları olarak hayırlı faaliyetlerde bulunmaya devam ediyoruz. Bugün Genç arkadaşlarımızla birlikte örnek gösterilmesi gereken bir etkinlikte buluştuk. Hep beraber, sabah namazını camide cami cemaatiyle kıldık. Böylesi faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

Sönmez: “Müslüman bir Genç nasıl olması gerekiyorsa' bizler hür gençlik olarak, bu şuurla hareket edeceğiz. ‘Asrısaadet Gençliği'ni canlandırmak ve toplumun huzuruna katkı sunmak için sorumluluk alacağız. ‘Gençlik' denilince uyuşturucu, vandalizm, ahlaksız değil. Bundan sonara ‘Hür Gençlik' olarak ve Gençlerimiz olarak, Efendimiz Hz Muhammed (a.s)'ın buyurduğu gibi; herkesin ‘Elinden, dilinden emin olduğu ve güvendiği' bir gençliğin oluşması için gece- gündüz demeden çalışacağız. Toplumun ve insanların ‘özlem duyduğu ve dört gözle hasret' ile beklenen ‘İslami ve Muhammedi' bir Genliğin tekrar oluşması ve canlanması için bu yolla koyulduk, Allah'ın izniyle” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın