KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Şubat 2026 Cumartesi
°C

Gençlik 12'den destek çağrısı!

12Bingölspor'un içinde bulunduğu belirsiz durumdan dolayı harekete geçen Gençlik 12 taraftar gurubu, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile bir araya gelerek, takım için destek çağrısında bulundu.

Gençlik 12`den destek çağrısı!
30 HAZİRAN 2019 PAZAR 17:26
3
3674
1
AA aa

12Bingölspor'un içinde bulunduğu belirsiz durumdan dolayı harekete geçen Gençlik 12 taraftar gurubu, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile bir araya gelerek, takım için destek çağrısında bulundu.

Görüşmeyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Gençlik 12 taraftar gurubu, şu ifadelere yer verdi:

“Gençlik 12 grubu olarak, 12Bingölspor'umuzun içinde bulunduğu belirsizlikten dolayı Değerli büyüğümüz Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanımız Erdal Arıkan ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdik.

Takımın akıbetinin belirsiz olması, yönetimin hala kurulamaması, Rakiplerimizin kamp sürecine başlamış olması, iyi oyuncuların takımlar ile anlaşma sağlamış olması ve daha birçok sorun ile alakalı rahatsızlığımızı dile getirdik. Bu kulübün resmi bir kurumun sürekli desteğine ve kalıcı bir gelire ihtiyacı olduğunu kendilerine beyan ettik.

Özellikle Tesisleşme, Alt yapı ve Kalıcı gelir anlamında projeleri olduğunu dile getiren Erdal Arıkan hocamız bizleri rahatlattı. Etkili bir yönetimin kurulması noktasında umut verici açıklamalar yaptı. Feyzi Berdibek ve Erdal Arıkan'ın yapmış olduğu umut verici açıklamalar ve vermiş olduğu sözler neticesinde Genel olarak görüşmeden 12Bingölspor menfaatleri doğrultusunda olumlu bir şekilde umutla ayrıldık diyebiliriz.

Artık herkes elini taşın altına koymalı. Belediye, Valilik, Kurumlar, İş adamları, Esnaflar Bingöl için 12Bingölspor için seferber olmalı. Bir kez daha önemle vurguluyoruz. Bu gençler sizin geleceğiniz ve Bu şehir bizim değil, Bu şehir hepimizin.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_46192)
01 Temmuz 2019 Pazartesi 07:54
Fevzi bey ve erdal bey diğer takımların sorunlarına nasıl bakıyorlar. bingölde spor sadece 12 bingöl spordan ibaret değildir.
06.02.2026
14:36
Karlıova`nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Karlıova'nın Hafızası Kitapla Geleceğe Taşındı
Bingöllü yazar Sebeki Özmen'in kaleme aldığı 'Karlıova'da Doğal Yaşam ve Kültür' adlı eser, ilçenin doğasını, sözlü tarihini ve kuşaklar arasında aktarılan yaşam bilgisini edebi bir anlatımla kayıt altına alıyor. 224 sayfalık kitap, Karlıova'nın zorlu doğasıyla yoğrulan kültürünü gelecek nesillere taşıma amacıyla hazırlandı.
06.02.2026
13:51
Dağılma:
Dağılma: 'Anadil eğitimi, kimliğin ve kültürün geleceğidir'
Millî Eğitim Bakanlığı'nın seçmeli ders tercih süresini 20 Şubat 2026'ya kadar uzatmasını değerlendiren Bingöl Üniversitesi Zaza Dili ve Edebiyatı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, özellikle Zazaca başta olmak üzere anadil derslerinin öğrencilerin kültürel kimliği ve dil mirasının korunması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
06.02.2026
12:56
Alban:
Alban: 'Bilime Değil Ranta Yatırım Yapılıyor'
TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem gerçeğine rağmen afet risklerini azaltmaya yönelik yatırımların yetersiz kaldığını belirterek, Bingöl'ün yüksek deprem tehlikesi altında olduğunu ve önleyici çalışmaların geciktirilmeden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
06.02.2026
12:38
Baraç:
Baraç: 'Deprem Kader Olabilir, İhmal Değil'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaptığı açıklamada hem deprem sürecindeki kriz yönetimini eleştirdi hem de Bingöl'ün ciddi deprem riski altında olduğunu vurgulayarak yetkililere önlem çağrısında bulundu.
06.02.2026
12:15
Hülakü, Bingöl`ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
Hülakü, Bingöl'ün deprem hazırlığı için Meclis Araştırması istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
18:15
'Zazalar Kürt mü?' tartışması yeniden gündemde
Sosyal medyada yeniden alevlenen 'Zazalar Kürt'tür / değildir' tartışması akademik çevrelerde yıllardır sürerken, sosyal medyada karşıt görüşlerin birbirini etiketlediği ve tartışmanın ideolojik bir zemine kaydığı görülüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın