KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

Gençlik Sohbetleri Devam Ediyor

Solhan İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Gençlik Sohbetleri programları kapsamında Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi yatılı öğrencilerine Zararlı Alışkanlıklardan Korunma konulu sohbet gerçekleşti.

Gençlik Sohbetleri Devam Ediyor
05 KASIM 2018 PAZARTESİ 18:17
2
5355
1
AA aa

Solhan'da ‘Gençlik Sohbetleri' devam ediyor.  Solhan İlçe Müftülüğü tarafından Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ile başlatılan gençlik sohbetlerinin son durağı Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, geleceğimizin mimarı olan gençlerin; milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı ve vatansever bireyler olarak yetişmesine destek için başlattığı kapsamlı programlar çerçevesinde ilçemizde mevcut bütün ortaöğretim kız/erkek öğrenci yurtlarında ilçe müftülüğünce düzenli olarak “Gençlik Sohbetleri” programları düzenleniyor.

Solhan Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yatılı kalan öğrencilere yönelik düzenlenen Gençlik Sohbetleri programında İlçe İmam Hatiplerinden Zeki Yanık, öğrencilerle zararlı alışkanlıklardan korunma konulu sohbet gerçekleşti.

Okul Müdürü İhsan Sönmez ve görevli öğretmenlerin de hazır bulunduğu programda Gençlik Sohbetleri kapsamında “Zararlı alışkanlıklardan korunma” konulu sohbet gerçekleşti.

Öğrencilere; “Cenabı Allah, Hz. Âdem´den üç şey seçmesini buyurmuştur. Bunlar din, akıl, maldır. Hz. Âdem bu üçünden aklı seçiyor. Dinde ve malda istediğiniz gibi hareket edin dediği zaman onlar da Allah bize akıllı olanla hareket edin demiştir” diyorlar. Hz. Peygamberimizin aklı olmayanın dini de yoktur hadisinden hareketle akıl sağlığımızı bozan zararlı alışkanlıklardan korunmalıyız.” mesajı verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32545)
06 Kasım 2018 Salı 14:35
gençlere ahlakı,fazileti,erdemli insan olmayıda anlatsaydınız ya,din üzerinden vuruyorsunuz.erdemi, ahlakı,fazileti olmayan insanın dinide olmaz,vatan sevgiside olmaz,müslümanlığıda olmaz.
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın