KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2025 Pazar
°C

Genç'te 4 ayrı uyuşturucu operasyonu

Genç ilçesi kırsalında Jandarma ekiplerinin yaptığı 4 ayrı operasyon sonucunda uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Genç`te 4 ayrı uyuşturucu operasyonu
16 EKİM 2011 PAZAR 21:47
0
2738
0
AA aa

Bingöl Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Genç ilçesi kırsalında yapılan ayrı operasyon sonucunda uyuşturucu maddeleri ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; Bingöl ili Genç ilçesi kırsal kesiminde, yasadışı kenevir bitkisi ekmek suretiyle uyuşturucu madde imalatı yapıldığı bilgisi alınmıştır. 14 ekim 2011 günü adli makamlardan alınan arama kararına istinaden bingöl ili genç ilçesi kırsalında narkotik ve psikotrop madde arama köpeğinin de katılımıyla yapılan operasyon neticesinde; A.G., S.G., M.S. ve A.G. isimli şahıslara ait ev ve eklentileri ile birlikte (4) ayrı tarlada yapılan arama neticesinde; (88.370) gram toz esrar, (11.170) gram kubar esrar olmak üzere toplam (99.540) gram esrar maddesi ile ekili vaziyette (18.653) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup, cumhuriyet savcısının talimatı ile ele geçirilen esrar maddesi muhafaza altına alınmış, kenevir bitkileri yakılmak suretiyle yerinde imha edilmiştir. olayla ilgili tahkikata başlanmıştır” denildi.

Ayrıcı yapılan açıklamada, Jandarma ekiplerinin 2011 yılı içerisinde yaptıkları uyuşturucu operasyonu ile ilgili şu bilgiler verildi:

“Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca 2011 yılı içerisinde uyuşturucu madde kaçakçılığı kapsamında meydana gelen toplam (27) olayda, piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL'sı olan; (1.016.317) kök kenevir bitkisi, (yaklaşık olarak 10 ton esrar maddesi elde edilmektedir.), (274.358) gram esrar, (8) gram eroin, (28) adet sentetik hap, ele geçirilmiş olup, olaylarla ilgili (29) şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.”

Açıklamada, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kaçakçılığı ile mücadeleye aralıksız olarak devam edeceği vurgulandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2025
17:00
Doğalgazda kademeli döneme geçilecek
Doğalgazda kademeli döneme geçilecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrikte olduğu gibi doğalgazda da kademe uygulamasına geçmeyi hedefliyor. Doğalgazdaki kademeli geçiş uygulamasının yıl başı itibarıyla başlaması bekleniyor.
19.10.2025
16:46
Bingöl`de hayvan taşıyan kamyon şarampole yuvarlandı
Bingöl'de hayvan taşıyan kamyon şarampole yuvarlandı
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Telef olan hayvanlar ise ekipler tarafından toplanıldı.
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın