KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2024 Salı
°C

Genç'te 753 kişiye ramazan yardımı yapıldı

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muammer Köken, SYDV Müdürlüğü aracılığıyla ilçedeki 753 kişiye toplam 84 bin 400 TL tutarında nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.

Genç`te 753 kişiye ramazan yardımı yapıldı
02 AĞUSTOS 2011 SALI 02:31
0
1504
0
AA aa

Yardımların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü aracılığıyla belirlenen ailelere dağıtıldığını kaydeden Kaymakam Köken, her aileye 100 TL'den az olmamak üzere yardım yapıldığını ve bu sayede yoksul ailelerin Ramazan öncesi alışveriş yapma olanağına kavuştuğunu söyledi.

Ramazan ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde de bulunan Kaymakam Köken, "Bereket ayı Ramazan'da yoksullarımıza bir nebze de yardımcı olabilmişsek, bu bizler için mutluluk kaynağıdır. İmkanlarımız dahilinde bu tür yardımlarımız devam edecektir. Bir kez daha tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, güzel, huzurlu ve sağlıklı günler geçirmelerini temenni ederim" diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2024
15:39
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Balık ölümleri iddiası fos çıktı! Tarım Müdürlüğü açıkladı!
Bingöl'de SÜTAŞ arıtma tesisinden çıkan atık su nedeniyle balıkların telef olduğu yönünde sosyal medyada dolaşıma sokulan paylaşımlar üzerine ilgili birimler inceleme yaptı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü; 'İhbarda bulunan vatandaşın da hazır bulunduğu alanda ekiplerimiz tarafından yapılan denetimde herhangi bir balık ölümüne rastlanmadığı tutanak ile kayıt altına alınmış, söz konusu firmanın arıtma çıkışından numune alınarak analiz yapılmış ve parametrelerin yasal sınırların içerisinde olduğu tespit edilmiştir' açıklamasında bulundu.
30.04.2024
14:38
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Tavuk etine ihracat sınırlaması
Ticaret Bakanlığı, bütün ve parça dahil olmak üzere, tavuk eti ihracatının 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verdi.
30.04.2024
14:19
Bingöl`de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'de kene vakası! 1 kişi hayatını kaybetti
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kene ısırmasından dolayı 1 kişi hayatını kaybetti.
30.04.2024
14:18
Bingöl`de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu sevkiyatına jandarma engeli! 2 gözaltı
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
30.04.2024
14:15
Çır Şelalesi kar ve yağmur sularıyla coştu
Çır Şelalesi kar ve yağmur sularıyla coştu
Bingöl'de karların erimesiyle ve yağan yağmurla oluşan Çır Şelalesi dron ile görüntülendi. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akını yaşanan bölge için Vali Usta, seyir terası ve yürüyüş parkuru yapılacağını duyurdu.
30.04.2024
01:53
AK Parti değişim için düğmeye basıyor
AK Parti değişim için düğmeye basıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, değişim ve yaz dönemi çalışmaları ele alınacak. Seçim sonuçlarının değerlendirme analizleri neticesinde de yeni yol haritasının belirlenmesi bekleniyor. Ayrıca değişime İl Başkanları'ndan başlanacağı belirtiliyor. Bingöl'de değişim olacak mı? İşte detaylar…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın