KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Genç'te altyapı yüzde 60 tamamlandı

Bingöl’ün Genç ilçesinde geçen yıl başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 60 oranında tamamlandığını belirten Topraktan, çalışmaları 3 ay içinde tamamlayıp, üstyapı çalışmalarına geçmeyi planladıklarını söyledi.

Genç`te altyapı yüzde 60 tamamlandı
01 MAYIS 2014 PERŞEMBE 23:39
0
2809
0
AA aa

Genç ilçesinde SUKAP projesi kapsamında yapımına geçtiğimiz yıl başlanan ve Genç'in 40 yıllık ihtiyacını gidermesi planlanan alt yapı alt yapı yapım işi tüm hızı ile devam ediyor.

Çalışmaların Yenişehir ve Kültür Mahallesi'nde tamamlanma aşamasında olduğunu belirten Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, buradaki çalışmaların hemen akabinde Cumhuriyet Mahallesi'nde kazma vuracaklarını söyledi. Genç ilçesinin altyapı ağının 41 Bin metre olduğunu ve şu ana kadar 25 Bin metrelik çalışma yapıldığını belirten Başkan Topraktan, geri kalan 16 Bin metrelik çalışmayı da 2-3 ay içinde tamamlamayıp hemen akabinde üstyapıya geçmeyi planladıklarını söyledi. Başkan Topraktan, üstyapı için çalışmalarına bir an önce başlanabilmesi için de çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini de ifade etti.

YAPIMI BİTEN YERLER TEST EDİLİYOR

İlçede yapımı tamamlanan yerlerde alt yapının test edilmesine başlandığını belirten Başkan Topraktan, ilgili firma tarafından dışarıdan getirilen donanımlı araç ile testlerin devam ettiğini söyledi. Test aracı ile yapımı tamamlanan noktalarda kanalların görüntülendiğini ve sorun tespit edilen yerlerin bu defa da kombine aracı ile sorunun giderilmesi yoluna gidileceğini söyledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın