KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2025 Cuma
°C

Genç'te beceri atölyeleri kurulacak

Genç ilçesinde DAP destekli 9 adet Tasarım Beceri Atölyesi açılacak. 'Tasarım Beceri Atölyeleri ile Düşünen, Tasarlayan, Üreten ve Gelişen Genç Projesi' en yüksek puanı alarak desteklenmeye hak kazandı.

Genç`te beceri atölyeleri kurulacak
03 TEMMUZ 2022 PAZAR 17:31
5
2009
0
AA aa

Genç Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi tarafından hazırlanıp Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı DAP Bölge Başkanlığına sunulan ‘Tasarım Beceri Atölyeleri ile Düşünen, Tasarlayan, Üreten ve Gelişen Genç Projesi' en yüksek puanı alarak desteklenmeye hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Proje ile 9 okulumuza Milli Eğitim Bakanlığının 2023 vizyonuna yönelik olarak 9 adet Tasarım Beceri Atölyesi açılacaktır. Proje ile Grafik Tasarım Atölyesi, Bilim ve Drone Atölyesi gibi yenilikçi atölyelerin yanında Kültür-Sanat Atölyesi, Açık-Kapalı Spor Atölyesi, Okçuluk, Yazarlık Atölyesi gibi öğrencilerimize hobi kazandıracak atölyeler ile Temel Yaşam Becerileri Atölyesi, Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyesi gibi öğrencilerimizin öz becerilerini geliştirecek atölyeler kurulacaktır. Atölyelerde öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize eğitimler verilecek ve öğrencilerin temel yaşam becerileri kazanmaları, hobi ve alternatif meslekler edinmeleri sağlanacaktır. Proje 100.000 TL es finansman ve 700.000 TL hibe olmak üzere toplam 800.000 TL ile desteklenecektir. 12 aylık Proje süresince eğitimlerin yanı sıra sergi, gösteri vb etkinlikler gerçekleştirilecektir. Projemizin hazırlanmasında emeği olan Müdürlüğümüz Özel Büro çalışanlarına, katkıları bulunan Kaymakamımız Sayın Yusuf Kaptanoğlu'na ve süreç boyunca Kazanan Genç, Gelişen Genç düsturu ile hareket eden tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

(Genç Havadis)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2025
18:17
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye denizcilik sektöründe önemli katkıları bulunan armatör ve tersaneci Cengiz Kaptanoğlu, 'Denizcilik Sektörünün Duayeni' ödülüne layık görüldü. Kaptanoğlu ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun elinden aldı.
03.07.2025
17:54
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
Temmuz 2025'te uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı açıklandı. Bu rakam, kök maaşı yüzde 16,67 zamlandığında 16 bin 881 TL'nin altında kalan 4 milyon 11 bin emekliyi kapsıyor.
03.07.2025
17:50
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde şüphe üzerine durdurulup üst araması yapılan şahsın üzerinden ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.07.2025
17:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan 8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 8 milyon TL'lik yardım
Yıldız: 'Yardım, toplumsal eşitsizlikleri azaltmaya ve insan haklarını korumaya yardımcı olur. İyilik yapmak, mutluluğu artırmanın yanı sıra bireylerin depresif duygularını ve anksiyetelerini de azaltmaktadır.'
03.07.2025
17:14
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte ÖTV yani Özel Tüketim Vergisi de otomatik olarak güncellendi. İlk 6 aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) doğrultusunda yapılan otomatik artış oranı yüzde 15,71 olarak belirlendi. Peki hangi ürünlere ne kadar zam geldi? İşte detaylar...
03.07.2025
14:58
Yedisu`da altyapı çalışmaları
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın