KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Genç'te bir sokak trafiğe kapatıldı

Genç belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında Merkez Cami civarı 132. Sokağı’nı düzenleyip araç trafiğine kapatarak yayalaştırdı.

Genç`te bir sokak trafiğe kapatıldı
17 KASIM 2014 PAZARTESİ 06:09
0
4019
0
AA aa

Gerçekleşen çalışmayı değerlendiren sokak esnafı, çalışmayı olumlu bulduklarını belirtip Genç belediye Başkanı M. Hadi Topraktan'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Merkez cami ve taziye yerinin mevcut sokakta bulunmasından dolayı çoğu zaman araçlardan dolayı tıkanmalar yaşandığını belirten sokak esnaflarından Yaşar Aydın, yayalaştırma çalışmasının hem cami cemaati için hem de buradaki esnaflar için önemli bir sorunu ortadan kaldırdığını söyledi. Aydın: “Böyle bir düzenleme yapılması güzel bir şey. Arabaların yaptığı tozdan ve dumandan kurtulduk. Bunun yanında vatandaşlarımız cami çıkışında zorlanıyordu. Camiye giden insanlarımız için iyi bir seçim. Seyyar satıcılardan kurtulduk. Belediyenin yaptığı hizmetten memnunuz ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin yanında sayın başkanımızdan bu alanda oturma bankalarının da kurulmasını istiyoruz” dedi

132. sokağın trafiğe kapatılmasını yerinde bulduklarını belirten bir başka sokak esnafı Hakan Yıldırım ise: “Araçlardan dolayı dükkânlarımızın önünü kapanıyordu. Şimdi ise dükkânlarımızın önü açık. Belediye başkanının yapmış olduğu projeyi başarılı buldum. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın