KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Şubat 2026 Salı
°C

Genç'te durum değerlendirmesi yapıldı

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Avuç, eğitim, yerel hizmetler ve yatırım programları kapsamındaki çalışmaların hızlandırılmasını ve halkın sorunlarına kulak verilmesini istedi.

Genç`te durum değerlendirmesi yapıldı
03 AĞUSTOS 2007 CUMA 12:03
0
1218
0
AA aa
2007 yılında yapılacak çalışmalarla ilgili durum değerlendirme toplantısının dördüncüsü Genç ilçesinde gerçekleştirildi. Vali Avuç, toplantıda yaptığı konuşmasında eğitim, yerel hizmetler ve yatırım programları kapsamındaki çalışmaların hızlandırılmasını ve halkın sorunlarına kulak verilmesini istedi.
Bingöl genelinde 2006 yılında yapılan yatırımlar ile 2007 yılında yapılması planlanan yatırımlar üzerine durum değerlendirmesi yapmak amacıyla toplantı turu düzenleyen Bingöl Valisi Vehbi Avuç, Kiğı, Karlıova ve Solhan'ın ardından bu kez Genç'e gitti.
Vali Avuç başkanlığında Genç'te yapılan toplantıya 49'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İshak Ceylan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz, Vali Yardımcısı Hayati Taşdan, İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, İlçe Kaymakamları ve ilgili daire müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Avuç, bir takım mesajlar verdi.
Bingöl'ün her tarafına eşit mesafede hizmet gitmesi için gerekli gayreti gösterdiklerini belirten Vali Avuç; “Bingöl'ün kuzeyi, güneyi, batısı ve doğusu diye bir ayrım yapılmaması gerekir. İlimizin sınırları içerisinde her yerleşim birimine ayrım yapmadan hizmet götürmek zorundayız” dedi.
Çeşitli konular üzerine fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantının sonunda Vali Avuç tarafından tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ümit Yılmaz'a gösterdiği başarılı çalışmalardan ve hizmetlerden ötürü plaket verildi.



BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl`de Çaya Yüzde 30 Zam
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl`de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.02.2026
19:24
Hesarek`te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Hesarek'te Bağımlılığa Karşı Farkındalık Etkinliği
Yeşilay ve Narkotik'ten Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi. Karaca; 'Bağımlılıkla mücadelede en güçlü yöntem, sorun ortaya çıkmadan önce önlemektir. Bu nedenle özellikle gençlerimize ve ailelerimize ulaşarak koruyucu ve önleyici çalışmalarımızı anlatıyoruz' dedi.
16.02.2026
19:23
Hesarek`e ziyaretçi akını
Hesarek'e ziyaretçi akını
Bingöl'de kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hesarek Kayak Merkezi, ziyaretçi akınına uğradı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın