KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Genç'te halk buluşması

Genç kaymakamlığı'nca başlatılan ve her ay düzenli olarak yapılan 'halk buluşması' uygulamasının ikincisinde, ilçe halkı tarafından yakın ilgi gösterildi. halk, uygulama sayesinde birçok sorun ve sıkıntılarını ilgili mercilerin yöneticileri ile yüz yüze gö

Genç`te halk buluşması
30 EKİM 2017 PAZARTESİ 03:16
0
2034
0
AA aa

Vatandaşların ‘Yetkililere Ulaşamıyorum' sıkıntısına, aylık ‘Halk Buluşması' uygulaması ile aşıldı. Kaymakam Hasan Hüseyin Vural başkanlığında, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katılımıyla ikincisi gerçekleştirilen ‘Halk Buluşması' uygulamasında, vatandaşların birçok konudaki istek ve şikâyetlerini bire bir dinledi.

Dörtyol Parkı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla ikincisi gerçekleştirilen ‘Halk Buluşması'na Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan ve kurum amirleri ile birlikte katıldı. Kaymakam Vural, burada yaptığı açıklamada uygulamanın amacına değinerek, vatandaşların dilekçe yoluyla da kendilerine ulaşabildiklerini fakat dilekçe de belirtemedikleri bazı noktaları yüz yüze görüşmenin daha makul olacağını düşünerek aylık ‘Halk Buluşması' uygulamasını başlattıklarını söyledi.

Konuşmasında uygulama ile vatandaştan gelen şikayetleri yapılacak araştırmalar sonucunda problemlerin çözülmesi noktasında çalışmalar yaparak aşılacağını belirten Kaymakam Vural, “Bundan böyle sorunu olan vatandaş, ilçenin mülki idare amiri ben dahil tüm kurum amirleri ile yüz yüze gelerek sorunlarını iletebilecek. Artık söz hakkı bire bir siz vatandaşta olacak” dedi.

Vatandaş ise, yetkililerden ilçede temel sorun teşkil ettiği işsizlik, uyuşturucu bataklığına saplamış gençlik üzerine köklü çalışmaların yapılmasına, trafik sorunu, kaldırım işgali ve benzeri gibi önemli konuların bir anca çözüme kavuşturulması talebinde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın