KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Genç'te pkk'ya ait yaşam malzemeleri ele geçirildi!

Genç İlçesi'nde terör örgütüyle mücadeleyi sürdüren güvenlik güçleri, PKK'ya ait toprağa gömülü yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Genç`te pkk`ya ait yaşam malzemeleri ele geçirildi!
16 ŞUBAT 2013 CUMARTESİ 10:02
0
3509
1
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, Genç İlçesi Gözertepe Köyü sınırları içindeki İl Jandarma Komutanlığı'nca, Mur Deresi bölgesinde bir grup PKK'lının barındığı bilgisi alındığı, bu bilgi üzerine düzenlenen operasyonda çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, işu bilgi ve ifadelere yer verildi: “Bu bilgiler üzerine 8'nci Kolordu Komutanlığı'nın planlama ve koordinesi, 49'ncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca BTÖ mensuplarının kış üslenme bölgelerini bulup, sığınak/depolarını imha etmek ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla 14 Şubat 2013 günü saat 07.00'dan itibaren operasyonun icrasına başlanılmıştır. Genç Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'ndan 1 Jandarma Asayiş Komando Timi ve 1 GKK Timi ile icra edilen operasyonda, BTÖ mensuplarına ait toprağa gömülü vaziyette 1,5x2x2 ebatlarında 3 adet 250 litrelik bidon bulunmuştur. Bidonlar içerisinde 50 kilogram bulgur, 50 kilogram küp şeker, 40 kilogram makarna, 5 kilogram çay, 100 kilogram un, 25 kilogram pirinç, 1 paket hamur mayası ve 1 çift ayakkabı ele geçirilmiştir. Bingöl-Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilmiştir. Bingöl genelinde kış şartlarında operasyonlara aralıksız devam edilmektedir" denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zafer kara (@Misafir_12194)
17 Şubat 2013 Pazar 22:30
güvenlik güçlerimize bu kış şartlarında zor bu görevi yerine getirdikleri için ALLAH yardımcıları olsun inşallah terör örgütleri bu ülkede söz sahibi olamazlar barış muhabeti bu işi bozuyor hainler inşallah başaramaz.tşk
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın