KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Aralık 2025 Salı
°C

Genç'te pkk'ya ait yaşam malzemeleri ele geçirildi!

Genç İlçesi'nde terör örgütüyle mücadeleyi sürdüren güvenlik güçleri, PKK'ya ait toprağa gömülü yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Genç`te pkk`ya ait yaşam malzemeleri ele geçirildi!
16 ŞUBAT 2013 CUMARTESİ 10:02
0
3366
1
AA aa

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, Genç İlçesi Gözertepe Köyü sınırları içindeki İl Jandarma Komutanlığı'nca, Mur Deresi bölgesinde bir grup PKK'lının barındığı bilgisi alındığı, bu bilgi üzerine düzenlenen operasyonda çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, işu bilgi ve ifadelere yer verildi: “Bu bilgiler üzerine 8'nci Kolordu Komutanlığı'nın planlama ve koordinesi, 49'ncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca BTÖ mensuplarının kış üslenme bölgelerini bulup, sığınak/depolarını imha etmek ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla 14 Şubat 2013 günü saat 07.00'dan itibaren operasyonun icrasına başlanılmıştır. Genç Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'ndan 1 Jandarma Asayiş Komando Timi ve 1 GKK Timi ile icra edilen operasyonda, BTÖ mensuplarına ait toprağa gömülü vaziyette 1,5x2x2 ebatlarında 3 adet 250 litrelik bidon bulunmuştur. Bidonlar içerisinde 50 kilogram bulgur, 50 kilogram küp şeker, 40 kilogram makarna, 5 kilogram çay, 100 kilogram un, 25 kilogram pirinç, 1 paket hamur mayası ve 1 çift ayakkabı ele geçirilmiştir. Bingöl-Genç Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla ele geçirilen malzemeler olay yerinde imha edilmiştir. Bingöl genelinde kış şartlarında operasyonlara aralıksız devam edilmektedir" denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zafer kara (@Misafir_12194)
17 Şubat 2013 Pazar 22:30
güvenlik güçlerimize bu kış şartlarında zor bu görevi yerine getirdikleri için ALLAH yardımcıları olsun inşallah terör örgütleri bu ülkede söz sahibi olamazlar barış muhabeti bu işi bozuyor hainler inşallah başaramaz.tşk
09.12.2025
03:19
Bingöllü Doktor Ankara`da Umut Oldu
Bingöllü Doktor Ankara'da Umut Oldu
Aylar süren ağrılar ve geciken tanının ardından Ankara'da ameliyat olan Çiğdem Dursun Varol, Bingöllü hemşehrimiz Op. Dr. Mehmet Ali Çaparlar'ın başarılı operasyonuyla sağlığına kavuştu. Çaparlar'a teşekkür ederek tedavi sürecindeki ilgi ve güven için memnuniyetini dile getiren Varol, tavsiyelerini de paylaştı.
09.12.2025
03:17
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Mutluca sakinleri mutsuzca seslendiler!
Köylüler, defalarca ilettikleri taleplerin karşılıksız kalmasından şikâyet ederek '2025 yılında hâlâ yol beklemek zorunda kalıyoruz' diyerek tepkilerini dile getirdi.
09.12.2025
03:15
BİGED`den Ödüllü Dama Turnuvası
BİGED'den Ödüllü Dama Turnuvası
Başvurular 15 Aralık 2025 tarihine kadar kabul edilecek. Dernek, strateji ve zekâ gerektiren bu köklü oyuna ilgi duyan tüm vatandaşları turnuvaya katılmaya davet etti.
09.12.2025
03:14
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Çalışmalar kapsamında yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
09.12.2025
03:13
Zıktê Sürkap`tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Zıktê Sürkap'tan Engelliler İçin Kahvaltı Programı
Engelli bireylerin toplumda daha görünür, daha bağımsız ve daha aktif bireyler olmasını arzu ettiklerini söyleyen Atalay; 'Hayatımızdaki zorlukların sevgi ve empatiyle aşılacağına inanıyoruz' dedi.
09.12.2025
03:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan 203 Aileye kış desteği
Bingöl Umut Kervanı'ndan 203 Aileye kış desteği
Kasım ayı faaliyet raporunu açıklayan Bingöl Umut Kervanı, gıda, giyim ve nakit desteklerini kapsayan yardımlarla 203 aileye ulaştı. Kış şartlarının ağırlaşmasıyla çalışmalarını hem Bingöl'de hem de mazlum coğrafyalarda artıran dernek, toplamda 1,5 milyon TL'yi aşan yardımlarıyla dikkat çekerken, hayırseverleri kış desteklerine katkı sunmaya çağırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın