KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2025 Cuma
°C

Gerçek kürt asla insanları incitmez

BTP Bingöl İl Kongresinde konuşan İl Başkanı Abdullah Oğuzhan, “Gerçek Kürt asla insanları incitmez, inançlıdır. Kürt diye ortaya çıkıp Müslümanlıkla insanlıkla bağdaşmayan işler yapanlar, dışarıdan emir alıyorlar. Elhamdülillah bizler Müslüman’ız, devletimize milletimize düşkünüz, birliğimizi, bütünlüğümüzü korumak zorundayız” dedi.

Gerçek kürt asla insanları incitmez
20 NİSAN 2016 ÇARŞAMBA 01:34
0
2324
0
AA aa

 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bingöl İl Başkanlığı, il kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Elazığ İl Başkanı Bayram Kavak, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aslan, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Elçi, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Aslan da iştirak etti. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını Bingöl İl Başkanı Abdullah Oğuzhan yaptı.

‘GERÇEK KÜRT ASLA İNSANLARI İNCİTMEZ'

Abdullah Oğuzhan konuşmasına başta Prof. Dr. Haydar Baş'ı, sonra Bingöllü BTP sevdalılarını selamlayarak başladı. Oğuzhan şöyle konuştu: “İnsanlığın sömürüden kurtuluşunun tek çaresi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'tır. Dünya'nın önde gelen bilim adamları bugün Haydar hocamızın elini öpüyor. Üzücü olan, bizim ülkemizi yöneten irade neden görmezlikten geliyor! Eninde sonunda tüm dünya onun kapısına sürünerek gelecektir. Şu an Meclis'te dört parti var. Bunların bu millette bir şey vermesi mümkün değil, bunlar ülkemiz üzerinde hesabı olanların namına yasalar çıkarıp global güçlere hizmet ediyor.”

Ben Kürdüm ama Müslüman'ım diyerek sözlerine devam eden Oğuzhan, bir takım insanların son zamanlarda Kürt ismiyle meydana çıktığını ancak İslam ve Müslümanlıkla bağdaşmayan işler yaptığını, gerçek Kürtlerin devletine, milletine, bayrağına, insanına asla zarar veremeyeceğinin altını çizerek, “Gerçek Kürt asla insanları incitmez, inançlıdır. Kürt diye ortaya çıkıp Müslümanlıkla insanlıkla bağdaşmayan işler yapanlar, dışarıdan emir alıyorlar. Elhamdülillah bizler Müslüman'ız, devletimize milletimize düşkünüz, birliğimizi, bütünlüğümüzü korumak zorundayız. Bu birlik ancak Prof. Dr. Haydar Baş hocamızla olmakla mümkündür” dedi.

Abdullah Oğuzhan'ın konuşmasından sonra yirmi dakikalık sinevizyon gösterimi gerçekleştiren Bingöl İl Başkanlığı sözü konuşmasını yapmak üzere kongreye misafir olarak katılan Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Elçi'ye bıraktı.

“ÜLKEMİZDE ÇOK YÖNLÜ SAVAŞ VAR”

BTP Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Elçi konuşmasına Prof. Dr. Haydar Baş'ın Bingöllülere selamını ileterek başladı. Prof. Dr. Haydar Baş'ın, “Bir ve beraber olalım el ele verelim kainat devleti Türkiye'yi hep birlikte kuralım” mesajını ileten Elçi şöyle devam etti: “Bildiğiniz üzere ülkemiz çok tehlikeli bir süreçten geçiyor. Bu süreç Türkiye'nin parçalanmasına da sebep olabilir. Her gün bombalar patlıyor, terör almış başını gidiyor, ekonomi allak bullak. Aranızda hiç borcum yok diyebilen var mı? Hepimizin borcu var. Enflasyon tavan yapmış durumda. Türkiye'ye baktığımızda siyasal alanda sıkıntı yaşıyoruz, ekonomik alanda sıkıntı yaşıyoruz, kültürel alanda sıkıntı yaşıyoruz. Türkiye'de bir savaş ortamı var. Nasıl bir savaş var Türkiye'de; siyasal savaş var. Meclis'te 550 milletvekili var, çıkardıkları yasalara bakıyoruz AB'nin, ABD'nin, İsrail'in yani Türkiye üzerinde hesabı olanların istedikleri yasalar Meclis'ten geçiyor. Self determinasyon yasası, tohum yasası, petrol kanunu, yabancılara mülk edindirme yasası, vakıflar yasası gibi yasalar. Bir diğer savaş alanı da kültürel savaş. Bizim medeniyetimize ait olmayan kültürleri inkültürasyon yoluyla, televizyon basın yayın kanalıyla milletimize empoze ediyorlar. Bir başka savaş alanı da ekonomi. Desem ki, bin Türk Lirası'na Güneydoğu'nun tamamını satın alırım, kaç kişi inanır bu salonda bana! Hiç kimse değil mi. Ama bu gerçek ve yapılıyor. Amerika bir buçuk ton çam ağacını kesiyor bir ton kağıt elde ediyor, mürekeple boyayıp konteynırlara doldurup geliyor ülkemize. Yerimizin altını, üstünü, topraklarımızı, tarlamızda ürettiğimizi alın terimizi yorulmadan zorlanmadan kağıtla mürekkeple alıp götürüyor. Prof. Dr. Haydar Baş sömürülen insanlığın kurtulması için dünyadaki tek panzehirdir. Sizleri madde ve manamızı mamur edecek Prof. Dr. Haydar Baş Bey'le kâinat devleti büyük Türkiye Cumhuriyetini kurmak için beraber olmaya çağırıyorum.”

EKONOMİ BİTTİ TÜRKİYE BİTTİ

Daha sonra kürsüye gelen Fatih Aslan ise başından geçen bir hadiseyi izleyenlerle paylaştı: “Geçenlerde koyu bir AKP'li esnafla sohbet ediyoruz, büyükçe de bir marketi var, iki katlı. Dedim ki ona; kardeşim ekonomi bitti, ülke bitti, Türkiye bitti hani istikrar sürsün diyordunuz, istikrar diyordunuz ne oldu? Konuşuyoruz, 140 bin TL'lik evini 120 bin TL'ye satıyor borçlarını ödemek için. Dibe vurmuş, evini zararına satıyor bu borçları ödemek için. Şimdi, istikrar bunun neresinde! Ne yaptılar? İnsanımızın cebine 3 bin, 4 bin TL'lik kredi kartı koydular. İşçinin cebinde, memurun cebinde, insanımızın cebinde para yok. Kredi kartlarıyla alışveriş yapıyorlar. Bu kapital anlayışla dünya sömürülüyor. Haydar Hoca diyor ki; gelin beni seçin kurtulun. İnsanlar ona sırtını döndükçe daha da dibe vuruyor. Elimizde eteğimizde ne varsa hepsini alıp götürdüler. Onun için çözüm, reçete Haydar hocamızdadır. Genel Başkanımıza ihtiyacımız var.”

“PROF. DR. HAYDAR BAŞ İLE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ”

Kongrenin final bölümünde konuşan Elazığ İl Başkanı Bayram Kavak da, “Bugün bağımsızlık istiyorsak, maddemiz ve manamız mamur olsun istiyorsak, Prof. Dr. Haydar Baş hocamızla beraber olmak zorundayız. Bu duygu ve düşüncelerle kongrenizi tebrik eder yeni yönetime başarılar dilerim” dedi.

Oyların sayılmasıyla birlikte İl Başkanı Abdullah Oğuzhan güven tazeleyerek tekrar başkan oldu. Tüm delegelere teşekkür eden Abdullah Oğuzhan “Herkesi, Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş ile buluşmaya davet ediyorum” diyerek tüm katılımcılara iştiraklerinden dolayı şükranlarını sundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
18:41
Bingöl`de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 60 dönüme 400 konteynerlik geçici barınma alanı
Bingöl'de 'Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı' kurulması için protokol imzalandı. Kurulacak alanda yaklaşık 400 konteynerin yer alacağı bilgisini paylaşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediyesinin altyapı, elektrik ve içme suyu gibi tüm ihtiyaçları karşılayacağını belirtti.
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın