KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Gereğini Yapıp Döndük!

Bingöl'den Afrin'e giden 22 kişilik özel harekât timi, üç aylık görevin ardından geri döndü. Özel Harekat Polisi ise; Giderken gereğini yapacağız ve döneceğiz demiştik ve gereğini yapıp döndük elhamdülillah dedi.

Gereğini Yapıp Döndük!
02 MAYIS 2018 ÇARŞAMBA 21:53
15
5330
6
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz darbe gecesinde suikast hazırlığı yapan hainleri yakalayan tim,  Zeytin Dalı Harekatından geri döndü.

Bingöl'de 22 Şubat 2018 tarihinde 22 kişilik özel harekat timi, Suriye'nin Afrin bölgesine gitmişti.

Zeytin Dalı Harekatı'ndan dönen 22 kişilik timi Vali Ali Mantı, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve silah arkadaşları karşıladı.

22 kişilik Bingöl Özel Herakat Timinin sağ salim döndüğünü söyleyen Vali Mantı, “22 Şubat'ta Afrin'e gönderdiğimiz 22 özel harekatçı kardeşimizi bugün sağ salim aramızda görmekten son derece mutluyuz. Allah kendilerinden razı olsun. Ülkemiz için, ülkemizin birlik ve beraberliği için gönüllü olarak inanın herkes gitmek istedi. Gönüllü olarak ise bu arkadaşlarımız gitti. Orada görevlerini son derece fedakarlık içinde yerine getirdiler. Allah'a şükür aramıza geri döndüler. Bundan sonra da yine ülkemiz ile ilgili, ülkemizin güvenliği ile ilgili devletimiz verdiği her türlü görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine inanıyoruz. Çünkü gözlerindeki o kahramanlığı, o kararlılığı gördük. Kendilerine uzun ömürler dileriz. Ülkemizi de Allah her türlü kazadan, beladan korusun” diye konuştu.

“Gereğini yapıp döndük elhamdülillah”

‘Bir gece ansızın gelebiliriz' diyen özel harekat polisi ise, “Bingöl Özel Harekat olarak, 3 aylık Afrin görevinden döndük. Öncelikle şehitlerimizin ruhu şad olsun. Gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Zorlu bir görevdi fakat büyüklerimizin dediği gibi ‘Bir gece ansızın gelebiliriz' demiştik ve gerçekten bir gece ansızın gittik. Giderken gereğini yapacağız ve döneceğiz demiştik ve gereğini yapıp döndük elhamdülillah” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25718)
04 Mayıs 2018 Cuma 14:31
İnlerine çökecez inşallah 1 terorist kalmayana kadar hepsini gebertin aslanlarım
'Leş Bir Yana Baş Bir Yana'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25710)
04 Mayıs 2018 Cuma 12:14
Allahin gazabi cetindir
Bir mazlumun ahi indirir arşu alayi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25699)
04 Mayıs 2018 Cuma 10:24
keşke bir kurban kesilseydi gazanız mübarek olsun yiğitler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25645)
03 Mayıs 2018 Perşembe 16:38
Gazanız mübarek olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25644)
03 Mayıs 2018 Perşembe 16:34
ALLAH hakkıylan gören ve bilendir, zulum edeni ve zulme uğrayanı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25625)
03 Mayıs 2018 Perşembe 09:38
Sağolun var olun adamsiniz
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın