KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Gili, 'Gazze'ye Umut Olalım'

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın, siyonist işgalciler tarafından havadan ve karadan saldırıya uğrayan Filistin için ayni, nakdi ve ilaç yardımı çağrısına, Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH)'dan destek geldi.

Gili, `Gazze`ye Umut Olalım`
17 MAYIS 2021 PAZARTESİ 15:42
6
1836
1
AA aa

İslam alemi için büyük öneme sahip Mescid-i Aksa'nın siyonistlerce ele geçirilmemesi için günlerdir canları pahasına mücadele veren Filistin halkının direnişi, terör devleti İsrail'in saldırganlığını artırdı.

Katil İsrail'in havadan ve karadan vurduğu Gazze halkı için Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH) tarafından yardım seferberliği başlatıldı.

FİLİSTİN'LİLERİN SİZLERE İHTİYACI VAR

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH) Başkanı Muhittin Gili, “Filistin'de bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Bu çağrı, oradaki mazlum Filistinli Müslümanlara gerekli yardımı ulaştırabilmek için yapılıyor. Gazze'de bombandırman günlerdir devam ediyor. Saldırıların ilk anından itibaren Gazze'deki ofisimiz aracılığıyla yardım çalışmalarına başladık. Sağlık, gıda ve barınma malzemelerinin yanı sıra elektrik için hastanelere yakıt desteği veriyoruz. Ancak yıkım çok büyük. Filistinli kardeşlerimizin daha fazla yardıma ihtiyacı var. Sağlık, gıda ve barınma malzemelerine ihtiyaç var. Gelin, Gazze'de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olalım. Yapacağınız küçük bir yardım bir kişinin hayatını kolaylaştırabilir. Size ihtiyaçları var. İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze'nin yaralarını sararak beraber imar edelim. Yıktığınızı yapacağız, evleri tamir edeceğiz, çiftlikleri yeniden oluşturacağız. ‘Gazze'ye, Kudüs'e Umut Ol' kampanyası başlatıyoruz. Siyonist İsrail'in yıktığı yerleri imar etmek için tüm gücümüzle yardım kampanyasına destek verelim” dedi.

HAYDİ TÜRKİYE, SESSİZ ÇIĞLIĞIN SESİ OLALIM

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Gili, “Filistin Gazze'de bulunan günlük 3 bin kişilik yemek üretim kapasiteli Mavi Marmara Şehitleri Aşevimizde hazırlanan yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İHH olarak bağışçılarımızın destekleriyle Gazze'de 15 bin 557 yetime hamilik yapıyoruz. Bu süreçte Gazze'de yetim kalan tüm çocukları da İHH yetim hamilik sistemine dahil ederek düzenli destek vereceğiz. Siyonist İsrail'in saldırılarında yaralanarak Şifa Hastanesi'nde tedavi gören Filistinli kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ederek nakdi yardım ulaştırdık” diye konuştu.

ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM

Az çok demeden kampanyaya destek talebinde bulunan Gili, “İşgalci İsrail'in saldırıları sonucu zor durumda olan Gazze halkını yalnız bırakmayalım. Bingöl olarak yine bize yakıştığı gibi duyarlılığımızı göstererek zalime karşı durup, mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83156)
18 Mayıs 2021 Salı 09:25
Sayın Gili sizi bu sorunu kendine dert etmiş biri olarak gördüğüm için soruyorum. Siz bu iktidarı bu konuda samimi buluyor musunuz? yanılmıyorsa mavi marmara olayında arkanızda durmamışlardı..
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın