KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Girişimciler için imzalandı

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü tarafından girişimcilik eğitim protokolü imzalandı.

Girişimciler için imzalandı
22 MAYIS 2018 SALI 23:15
2
2389
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde 500 kişiye yönelik girişimcilik eğitim protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,  İŞKUR Müdürü Halis Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir katıldı.

Rektör Prof. Dr. Çapak,  İŞKUR Müdürü Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Özdemir tarafından atılan imzaların ardından protokolün yeni girişimci adaylarına ve tüm taraflara hayırlar getirmesi temenni edildi.

İmza töreninin ardından yapılan ortak açıklamada; “Girişimcilik Eğitim Programları, girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, ekonomide yeni işlerin yaratılması ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve bunların geliştirilmesi ve meslek sahibi kişilerin kendi işini kurmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenmekte olup yeni girişimciler için önemli bir basamaktır.

Katılımcı adayları İŞKUR'a şahsen ve KOSGEB'e e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvurular 4 dönem halinde alınacak olup bunlar; 15-23 Mayıs 2018, 04-12 Haziran 2018, 2-11 Temmuz 2018, 1-9 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Eğitimler Üniversitemize bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, Genç ve Solhan Meslek Yüksek Okulunda verilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26879)
24 Mayıs 2018 Perşembe 00:35
Yillardir yapilan girisimcilik kurslari sanki ilk kez yapiliyormuscasina reklam yapmaniz hakikaten cok komik.. Bu haberi yapacaginiza bugune kadar kac girisimcimiz KOSGEB den destek alarak isyeri kurmus, kac kisi KOSGEB i kandirarak parayi goturmus.. Ya da her seye ragmen Bingolde adam akilli uretim tesisleri olmuyorsa bunun sebebi nedir, bence bu tur haberler yapsaniz hem site kaliteniz artar hem de bingole faydali olursunuz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26681)
23 Mayıs 2018 Çarşamba 02:53
Allah Baydaştan razı olsun Çapağın üniversitede bir dikili ağacı yok üzülüyor insan üniversitenin haline..
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın