KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2026 Cuma
°C

Girişimciler için imzalandı

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü tarafından girişimcilik eğitim protokolü imzalandı.

Girişimciler için imzalandı
22 MAYIS 2018 SALI 23:15
2
2280
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde 500 kişiye yönelik girişimcilik eğitim protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,  İŞKUR Müdürü Halis Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir katıldı.

Rektör Prof. Dr. Çapak,  İŞKUR Müdürü Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Özdemir tarafından atılan imzaların ardından protokolün yeni girişimci adaylarına ve tüm taraflara hayırlar getirmesi temenni edildi.

İmza töreninin ardından yapılan ortak açıklamada; “Girişimcilik Eğitim Programları, girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, ekonomide yeni işlerin yaratılması ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve bunların geliştirilmesi ve meslek sahibi kişilerin kendi işini kurmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenmekte olup yeni girişimciler için önemli bir basamaktır.

Katılımcı adayları İŞKUR'a şahsen ve KOSGEB'e e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvurular 4 dönem halinde alınacak olup bunlar; 15-23 Mayıs 2018, 04-12 Haziran 2018, 2-11 Temmuz 2018, 1-9 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Eğitimler Üniversitemize bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, Genç ve Solhan Meslek Yüksek Okulunda verilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26879)
24 Mayıs 2018 Perşembe 00:35
Yillardir yapilan girisimcilik kurslari sanki ilk kez yapiliyormuscasina reklam yapmaniz hakikaten cok komik.. Bu haberi yapacaginiza bugune kadar kac girisimcimiz KOSGEB den destek alarak isyeri kurmus, kac kisi KOSGEB i kandirarak parayi goturmus.. Ya da her seye ragmen Bingolde adam akilli uretim tesisleri olmuyorsa bunun sebebi nedir, bence bu tur haberler yapsaniz hem site kaliteniz artar hem de bingole faydali olursunuz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26681)
23 Mayıs 2018 Çarşamba 02:53
Allah Baydaştan razı olsun Çapağın üniversitede bir dikili ağacı yok üzülüyor insan üniversitenin haline..
19.06.2026
11:05
Altında düşüş sürdü! Bingöl`de gram altın ne kadar?
Altında düşüş sürdü! Bingöl'de gram altın ne kadar?
Doların güçlenmesi ve jeopolitik belirsizlikler, altın ve gümüş fiyatlarını olumsuz etkilerken ons altın 4 bin 135 dolar seviyesine kadar geriledi. Bingöl'de gram altın ne kadar? İşte yanıtı.
19.06.2026
10:46
Bingöl`de Menengiç Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Bingöl'de Menengiç Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Bingöl'de doğal olarak yetişen menengiç ağaçları, yürütülen aşılama çalışmalarıyla fıstık üretimine kazandırılıyor. Genç ilçesine bağlı Ericek Köyü'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Cahit Çelik, yetkililerden bilgi aldı.
19.06.2026
10:23
Bingöl`de Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl'de Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde tır ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
19.06.2026
10:13
Bingöl`de başıboş hayvan kazası! Eşek telef oldu
Bingöl'de başıboş hayvan kazası! Eşek telef oldu
Bingöl-Muş karayolunda aniden yola çıkan eşeğe otomobil çarptı. Kazada eşek telef olurken, araçta maddi hasar meydana geldi.
19.06.2026
09:57
Bingöl Dahil 8 İlde Operasyon: 34 Mağara ve Sığınak İmha Edildi
Bingöl Dahil 8 İlde Operasyon: 34 Mağara ve Sığınak İmha Edildi
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın