KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Girişimciler için imzalandı

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü tarafından girişimcilik eğitim protokolü imzalandı.

Girişimciler için imzalandı
22 MAYIS 2018 SALI 23:15
2
1888
2
AA aa

Bingöl Üniversitesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğü işbirliğinde 500 kişiye yönelik girişimcilik eğitim protokolü imzalandı. Bingöl Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,  İŞKUR Müdürü Halis Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir katıldı.

Rektör Prof. Dr. Çapak,  İŞKUR Müdürü Erdoğan ve KOSGEB İl Müdürü Özdemir tarafından atılan imzaların ardından protokolün yeni girişimci adaylarına ve tüm taraflara hayırlar getirmesi temenni edildi.

İmza töreninin ardından yapılan ortak açıklamada; “Girişimcilik Eğitim Programları, girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, ekonomide yeni işlerin yaratılması ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve bunların geliştirilmesi ve meslek sahibi kişilerin kendi işini kurmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenmekte olup yeni girişimciler için önemli bir basamaktır.

Katılımcı adayları İŞKUR'a şahsen ve KOSGEB'e e-devlet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvurular 4 dönem halinde alınacak olup bunlar; 15-23 Mayıs 2018, 04-12 Haziran 2018, 2-11 Temmuz 2018, 1-9 Ağustos 2018 olarak belirlenmiştir.

Eğitimler Üniversitemize bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, Genç ve Solhan Meslek Yüksek Okulunda verilecektir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26879)
24 Mayıs 2018 Perşembe 00:35
Yillardir yapilan girisimcilik kurslari sanki ilk kez yapiliyormuscasina reklam yapmaniz hakikaten cok komik.. Bu haberi yapacaginiza bugune kadar kac girisimcimiz KOSGEB den destek alarak isyeri kurmus, kac kisi KOSGEB i kandirarak parayi goturmus.. Ya da her seye ragmen Bingolde adam akilli uretim tesisleri olmuyorsa bunun sebebi nedir, bence bu tur haberler yapsaniz hem site kaliteniz artar hem de bingole faydali olursunuz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26681)
23 Mayıs 2018 Çarşamba 02:53
Allah Baydaştan razı olsun Çapağın üniversitede bir dikili ağacı yok üzülüyor insan üniversitenin haline..
23.06.2025
12:25
Bingöl`de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
Bingöl'de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Bingöl'de toplam 182 Bin 180 dekar tarım arazisinde yapılacak sulu tarım ile birlikte 2025 yılı birim fiyatlarıyla ülke ekonomisine yaklaşık 3 milyar lira katkı sağlanmasının hedeflendiğini belirtti.
23.06.2025
11:56
Lüks markaların koleksiyonları artık Bingöl`de üretilecek
Lüks markaların koleksiyonları artık Bingöl'de üretilecek
Artar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bingöllü İş İnsanı Mücahit Artar; 'Amerika'daki ofislerimizde, planlama ve organizasyonu İstanbul'daki merkezimizde, üretimi ise Bingöl'deki fabrikamızda gerçekleştireceğiz.'
23.06.2025
11:10
Bingöl Belediyesi`nden çocuklara yaz sürprizi
Bingöl Belediyesi'nden çocuklara yaz sürprizi
Yaz tatiline 'Merhaba' diyen çocuklar, Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi. Konserlerden sihirbaz gösterilerine, yüz boyamadan tiyatro oyunlarına kadar birçok renkli aktivitenin yer aldığı şenlik, unutulmaz anlara sahne oldu.
23.06.2025
10:55
Kaderin böylesi! Mezarını kazdırdı, ertesi gün vefat etti
Kaderin böylesi! Mezarını kazdırdı, ertesi gün vefat etti
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 kişi, aile kabristanında kendisi için mezar kazdırdı. Ertesi gün fenalaşması üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden şahıs, kazdırdığı mezara gömüldü.
23.06.2025
10:38
Bingöl`de metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de metamfetamin ele geçirildi: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 40,15 gram metamfetamin ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
23.06.2025
10:28
Bingöl`de trafik kazaları! 8 yaralı
Bingöl'de trafik kazaları! 8 yaralı
Bingöl'de hafta sonu meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Maddi hasarların oluştuğu kazalarda yaralananlar hastanelerde tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın