KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Girişimciler sertifikalarını aldı

İŞKUR Bingöl Müdürlüğü, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programını tamamlayan adaylar, sertifikalarını aldı.

Girişimciler sertifikalarını aldı
09 KASIM 2016 ÇARŞAMBA 21:46
0
1864
0
AA aa

Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen sertifika dağıtım törenine, İŞKUR İl Müdür vekili Cevdet Timuroğlu, Bingöl TSO Başkanı Erkan Çalbay, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Kutlu, Bingöl TSO Eğitim Birimi Uzmanı Mesut Yöndeş ve İŞKUR Şube Müdürü Ercan Gön ve Girişimcilik Eğitim Programını başarı ile tamamlayarak belge almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Programda konuşan Timuroğlu,  girişimcilik eğitim programlarının istihdamın korunması, artırılması ve işsizliğin azaltılması hedefleri çerçevesinde girişimciliğin geliştirilmesi, yaygınlaştırılması, ekonomide yeni işlerin yaratılması ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması ve bunların geliştirilmesi amacıyla eğitimlerin düzenlendiğini söyledi.

Eğitimin önemli bir çıktı olduğunu belirten Timuroğlu, girişimcilik sertifikasının katılımcıların KOSGEB'e sunacağı ve kendi işini kurmaya yönelik olarak hazırlayacağı iş planı için ilk adım niteliğinde olduğu söyledi.

Timuroğlu, Bingöl TSO Başkanı Erkan Çalbay, KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir tarafından eğitimlerin ve bu etkinliğin organizasyonunda emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ederek, katılımcıların belgelerinin hayırlı olması ve başarı dileklerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların eğitim programını başarıyla tamamlayan 67 kursiyere, sertifikaları verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın