KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

&';gittiğimiz her yerde hizmet için varız”

Genç İlçe Kaymakamı Muammer Köken, kendisinin de artık bir Gençli olduğunu söyleyerek, &';Biz gittiğimiz her yerde hizmet için varız” dedi.

&`;gittiğimiz her yerde hizmet için varız”
03 OCAK 2011 PAZARTESİ 08:44
0
2299
0
AA aa

Tunceli Vali Yardımcılığı'ndan Genç İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Muammer Köken geçen hafta itibari ile görevine başladı. 

Genç'e hizmet etmek için görevlendirildiğini ifade eden Kaymakam Köken, “Biz gittiğimiz her yerde hizmet için varız. Bugün itibariyle ben de artık bir Gençliyim. Buraya en güzel hizmetleri sunmak için görevlendirildik. Genç'in ister ekonomik ister sosyo- kültürel sıkıntıları elbette ki vardır. Bunları asgariye indirmek için elimizden geleni yapacağız. Bütün sıkıntıları ‘okus pokus' diyerek yok edemeyiz. Ciddi bir şekilde hazırlanmış projelerle mevcut sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız. Burada bizim için en önemli olan konu ise kişisel yeteneklerin veya toplu yeteneklerin ortaya çıkmasıdır. Üretici olmalıyız. Her insanın yetenekli olduğu bir iş alanı vardır. İşte bu yetenekleri hep beraber ortaya çıkarmalıyız. Tek dileğim; hep birlikte hareket edip Genç için en iyisini yapmaktır'' dedi.

Genç ilçesinde 500 öğretmenin görev yaptığını belirten Köken, ‘‘Bu çok büyük bir rakam. Genç çok büyük bir ilçe. Aynı şekilde 200 imam görev yapıyor. Genç deyip geçmemek lazım. Duyumlarıma göre Genç'te Öğretmen Lisesi yokmuş bu potansiyele sahip bir ilçede Öğretmen Lisesi'nin olmaması üzücü bir olay. İlçe ile ilgili araştırmalarımızı başlattık, sorunların hepsini masaya yatıracağız. İnsanlarımızın yeteneklerini ortaya çıkarma konusunda yol gösterici olmaya çalışacağız. Genç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın