KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Göçmen kaçakçılığı yapan 2 şüpheli tutuklandı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde yakalanan Afganistan uyruklu göçmenlerin ifadesi üzerine harekete geçen ekipler, 2 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Göçmen kaçakçılığı yapan 2 şüpheli tutuklandı
06 KASIM 2022 PAZAR 16:17
2
3943
1
AA aa

Edinilen bilgilere göre, 3 Kasım gecesi bir vatandaş tarafından fark edilen biri yaralı olmak üzere 2 Afganistan uyruklu şahıs, tedavi için Solhan Devlet Hastanesi'ne getirildi. Emniyet güçlerine verdikleri çelişki ifadelerin ardından harekete geçen ekipler, Afganistan uyruklu şahısların göçmen kaçakçılığı mağduru olabilecekleri ve bu sebeple şahsın yaralanmış olabileceği değerlendirerek inceleme başlattı. Afganistan uyruklu şahısların, Muş istikametinden getirilerek kırsal alana bırakıldığı ve söz konusu alanda 4 Afganistan uyruklu şahsın daha olduğu tespit edildi. İncelemeler neticesinde, Afganistan uyruklu şahısları ilçeye bıraktıkları tespit edilen ve araç içinde yakalanan şüpheliler E.A. ve Ö.Ç., Solhan Cumhuriyet Başsavcılığınca sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından Göçmen Kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

Öte yandan yaralı olan Afganistan uyruklu şahsın tedavisine Bingöl Devlet Hastanesi'nde devam edildiği bildirildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96376)
07 Kasım 2022 Pazartesi 08:41
Bingöl'den Avrupa'ya insan kaçakçılığı yapanlara da bir el atılsa keşke
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın