KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Göçmen kaçakçılığı yapan 2 şüpheli tutuklandı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde yakalanan Afganistan uyruklu göçmenlerin ifadesi üzerine harekete geçen ekipler, 2 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Göçmen kaçakçılığı yapan 2 şüpheli tutuklandı
06 KASIM 2022 PAZAR 16:17
2
4056
1
AA aa

Edinilen bilgilere göre, 3 Kasım gecesi bir vatandaş tarafından fark edilen biri yaralı olmak üzere 2 Afganistan uyruklu şahıs, tedavi için Solhan Devlet Hastanesi'ne getirildi. Emniyet güçlerine verdikleri çelişki ifadelerin ardından harekete geçen ekipler, Afganistan uyruklu şahısların göçmen kaçakçılığı mağduru olabilecekleri ve bu sebeple şahsın yaralanmış olabileceği değerlendirerek inceleme başlattı. Afganistan uyruklu şahısların, Muş istikametinden getirilerek kırsal alana bırakıldığı ve söz konusu alanda 4 Afganistan uyruklu şahsın daha olduğu tespit edildi. İncelemeler neticesinde, Afganistan uyruklu şahısları ilçeye bıraktıkları tespit edilen ve araç içinde yakalanan şüpheliler E.A. ve Ö.Ç., Solhan Cumhuriyet Başsavcılığınca sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından Göçmen Kaçakçılığı suçundan tutuklandı.

Öte yandan yaralı olan Afganistan uyruklu şahsın tedavisine Bingöl Devlet Hastanesi'nde devam edildiği bildirildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96376)
07 Kasım 2022 Pazartesi 08:41
Bingöl'den Avrupa'ya insan kaçakçılığı yapanlara da bir el atılsa keşke
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın